Νίκος Μουτσινάς: έξαλλος με τον μισθό του Alpha και οι 30.000 ευρώ. Τι δήλωσε

Τι δήλωσε ο Νίκος Μουτσινάς για την αύξηση μισθού που ζήτησε από τον Alpha;

Τις τελευταίες μέρες κάνει το γύρο του διαδικτύου μία φήμη που θέλει το Νίκο Μουτσινά να έφυγε από τον Alpha, επειδή τα 30 χιλιάδες ευρώ που ζητούσε, ήταν απαγορευτικά για το κανάλι.

Ο ίδιος o Νίκος Μουτσινάς την Τρίτη 14 Οκτωβρίου ως καλεσμένος στο πρωινό του ΑΝΤ1 παραδέχτηκε ότι ζήτησε αύξηση από το πρώην κανάλι του, χωρίς όμως να αποκαλύψει το ποσό. Και η επιβεβαίωση αυτή «φούντωσε» και πάλι τις φήμες για την τσουχτερή αύξηση των 30 χιλιάδων ευρώ.

Ωστόσο, η ιστορία αυτή έχει κάνει έξαλλο τον παρουσιαστή/ηθοποιό Νίκο Μουτσινά και σε συνέντευξη του στο περιοδικό ΟΚ, διαψεύδει κατηγορηματικά το νούμερο. Αν και παραδέχεται ότι ζήτησε μεγαλύτερη αμοιβή, προκειμένου να παραμείνει στο τιμόνι της απογευματινής ζώνης του σταθμού.

«Δε ζήτησα αυτό το ποσό. Από εκεί και πέρα, οι εκπομπές ψάχνουν θέματα για να συζητάνε. Αντιλαμβάνομαι ότι επειδή ήμουν τόσα χρόνια στον Alpha, η μη ανανέωση της συνεργασίας μας είναι κάτι που μπορεί να ενδιαφέρει και ο καθένας μπορεί να λέει ό, τι θέλει, από το ότι ζήτησα να βάψουν το καμαρίνι μου φούξια, μέχρι το ότι απαιτούσα να μπαίνω στο στούντιο και να μου λένε «καλημέρα» στα αραβικά» δηλώνει χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Και συνεχίζει ο Νίκος Μουτσινάς: «Δε θα πω το ακριβές ποσό. Ζήτησα μία πολύ μεγάλη αύξηση. Αλλά και να μου έδιναν τα χρήματα που ζήτησα, δεν θα σταματούσα να πιστεύω ότι είχε κλείσει αυτός ο κύκλος για μένα. Ίσως κάποιοι να σκεφτούν: «Μα καλά, αγγαρεία έκανες όλα αυτά τα χρόνια;». Κάθε άλλο. Παρουσιάζοντας αυτή την εκπομπή για μία πενταετία και έχοντας μία ομάδα που λειτουργούσε άψογα, θα μου ήταν πολύ εύκολο να συνεχίσω για ακόμη μία τηλεοπτική σεζόν το Δέστε τους. Αλλά θα ήταν σαν το σώμα μου να ήταν εκεί και να περνάει καλά, ενώ η ψυχή μου ήθελε να κάνει κάτι άλλο.

Διαβάστε πώς έφυγε από τον Alpha ο Νίκος Μουτσινάς.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.