Σίσσυ Φειδά: τι δήλωσε για τον απίστευτο διασυρμό από τη μητέρα της

Τι αποκάλυψε η Σίσσυ Φειδά για τη μητέρα της;

Και ποιος δεν θυμάται την απίστευτη κόντρα αλλά και τις ακόμη πιο απίστευτες δηλώσεις της μητέρας της Σίσσυς Φειδά, λίγες ημέρες πριν τον γάμο της δεύτερης.

Κι ενώ τα υπονοούμενα πήγαιναν κι έρχονταν, η Σίσσυ Φειδά αποφάσισε να βάλει ένα οριστικό – δημόσιο – τέλος σε όλον αυτόν τον διασυρμό, που δέχθηκε από τη μητέρα της.

Η Σίσσυ Φειδά παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Like» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την κόντρα με τη μητέρα της δηλώνοντας «Δεν υπάρχει λόγος να μιλήσω δημόσια για ό,τι συνέβη με την μητέρα μου. Είναι μητέρα μου και δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να την κρίνω. Ό,τι κι αν έγινε, δεν παύει να είναι μητέρα μου και τη σέβομαι. Είναι ένα προσωπικό μου θέμα, που το γνωρίζει η οικογένειά μου, εγώ και οι δικοί μου άνθρωποι. Όπως δεν το έχω συζητήσει τόσο καιρό, δεν θα το κάνω και σήμερα… Αυτοί που πρέπει να γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει το γνωρίζουν».

Όσον αφορά στον γάμο της, δηλώνει πως ήταν έτσι όπως τον φανταζόταν, ενώ σ’ αυτούς που αναφέρονται στην διαφορά ηλικίας, η Σίσσυ Φειδά απαντά «Το σκέφτηκα πολύ, είναι αλήθεια. Είχα κάποιες αναστολές, αλλά το ξεπέρασα, για το λόγο ότι είναι ένας τρομερά έξυπνος άντρας».

Διαβάστε ποιο το αγανακτισμένο μήνυμα της Σίσσυς Φειδά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.