Βέροια, Εγνατία οδός: σοκαριστικές εικόνες και βίντεο από την καραμπόλα που σκόρπισε θάνατο

Δείτε τις νέες εικόνες απο την τραγική καραμπόλα που σημειώθηκε νωρίτερα στην Εγνατία Οδό κοντά στην Βέροια με νταλίκα.

Τέσσερις είναι οι νεκροί στη καραμπόλα που σημειώθηκε νωρίτερα στην Εγνατία Οδό, ένα χιλιόμετρο από τον κόμβο της Βέροιας, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Από το σημείο του τροχαίου, στο οποίο ενεπλάκησαν περισσότερα από 30 αυτοκίνητα, ανασύρθηκαν τέσσερις νεκροί, εκ των οποίων ο ένας απανθρακωμένος, και 23 τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας σοβαρά.

Το απόλυτο χάος επικράτησε, μετά την καραμπόλα πολλών αυτοκινήτων και νταλίκας που σημειώθηκε, λίγο μετά τις 10:30 το πρωί, στην Εγνατία Οδό, στο ρεύμα από Βέροια προς Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα, που μίλησε στην εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή, στον RealFM, 97.8.

«Ακούσαμε χτυπήματα, σπασίσματα και βλέπουμε μία νταλίκα η οποία έρχεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα και παίρνει σβάρνα ό,τι βρει μπροστά της. Εμείς περάσαμε στο άλλο ρεύμα της Εγνατίας, τρέξαμε από την άλλη μεριά μήπως σκάσει η νταλίκα. Αφού είδαμε ότι εξερράγη, πήραμε τα αυτοκίνητά μας και τα τραβήξαμε, όσο το δυνατόν πιο μπροστά και μετά επικράτησε το απόλυτο χάος», επισήμανε.

Όσον αφορά τον οδηγό της νταλίκας, ο αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι, προς το παρόν, δεν τον έχουν βρει. «Δεν ξέρω μήπως είναι κάτω από τη νταλίκα», πρόσθεσε.

“Δεν υπήρχε τροχαία στα έργα”, λένε αυτόπτες μάρτυρες της τραγωδίας στην Εγνατία

Τα έργα που ήταν σε εξέλιξη στο οδόστρωμα φαίνεται να είναι η αιτία του πολύνεκρου δυστυχήματος που σημειώθηκε νωρίτερα στην Εγνατία Οδό, σύμφωνα με τους πρώτους αυτόπτες μάρτυρες της τραγωδίας.

Οι μάρτυρες καταγγέλλουν στον Real Fm 97,8 πως στο σημείο των έργων δεν υπήρχε τροχαία ενώ η ασυνεννοησία προέκυψε από τους εργαζόμενους με τις κόκκινες σημαίες με αποτέλεσμα η νταλίκα να μην προλάβει να φρενάρει σε απόσταση 50 μέτρων από τα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι συνελήφθη ο οδηγός της νταλίκας που προκάλεσε το τρομακτικό τροχαίο στην Εγνατία Οδό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι Ρουμάνος και αμέσως μετά το τραγικό τροχαίο, πήρε τα έγγραφά του από τη νταλίκα και έφυγε. Στη συνέχεια, όμως, συνελήφθη.

Διαβάστε γιατί κόπηκε στα δύο η Εγνατία Οδός, στο τμήμα της από Αλεξανδρούπολη προς Κομοτηνή για δώδεκα ώρες.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.