Παντρεύεται ο Απόστολος Τζιτζικώστας: πότε ο γάμος, ποια η… τυχερή νύφη [φωτο]

Δείτε τη μέλλουσα σύζυγο του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Μετά τον γάμο της Ζωής Κωνσταντοπούλου, σειρά φαίνεται πως έχει ο γνωστός Περιφερειάρχης, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, που τον περασμένο Μάιο εκλέχτηκε με το θριαμβευτικό 71%, χαμογέλασε. Το ίδιο και η όμορφη επιχειρηματίας Ελεάνα Βλάχου που καθόταν δίπλα του στο τραπέζι, όπου οι υψηλοί προσκαλεσμένοι δεν ήταν λίγοι. Ανάμεσά τους ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης και ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης Γιώργος Ορφανός.

Εκείνη την ημέρα λοιπόν, πέρα από τον θρίαμβό του, ο Απόστολος Τζιτζικώστας “γιόρτασε” και τη μεγάλη του απόφαση να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, κάνοντας πρόταση γάμου στην αγαπημένη του!

Η απόφαση λοιπόν, για τον γάμο είναι ειλημμένη, μένει να οριστούν οι λεπτομέρειες, που μόνο εύκολες δεν είναι. Πού θα γίνει ο γάμος, θα είναι ανοιχτός ή κλειστός, θα προτιμηθεί μια αστική περιοχή ή θα έχουμε επιστροφή στις παραδοσιακές αξίες της οικογένειας του Απόστολου Τζιτζικώστα που έλκει την καταγωγή της από την αγροτική περιοχή της Βραχιάς; Ολα αυτά είναι υπό συζήτηση και αναμένεται να οριστικοποιηθούν το επόμενο διάστημα.

Δείτε την επί 3 χρόνια σύντροφο του Απόστολου Τζιτζικώστα:
ESR_0811_008_009_CMYK.indd

Διαβάστε τι συνέβη στον επεισοδιακό γάμο του Νέστορα Μπατζέλα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.