Η τελευταία φωτογραφία του Διονύση Σχοινά με τον αδερφό του [φωτο]

Δείτε τη τελευταία φωτογραφία του Διονύση Σχοινά με τον αδερφό του, Tόλη.

Συντετριμμένοι είναι η οικογένεια και οι φίλοι του Τόλη Σχοινά, που ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι άφησε την τελευταία του πνοή τόσο ξαφνικά και χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας.

dionisis-sxoinas-aderfos-tolisΟ αδερφός του Διονύση Σχοινά, «έφυγε» από ανακοπή παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν, ενώ τα ακριβή αίτια θανάτου θα γίνουν γνωστά μετά από νεκροψία – νεκροτομή.

Ο αγαπητός τραγουδιστής και η οικογένειά του έχουν βυθιστεί στο πένθος. Τίποτα δεν προμήνυε το τέλος του 48χρονου Τόλη Σχοινά, ενός ανθρώπου που ήταν πάντα γελαστός και κεφάτος.

Μάλιστα, την περασμένη Παρασκευή, τα δύο αδέρφια πόζαραν για τελευταία φορά μαζί, στα καμαρίνια του «4711», του club της Αθήνας στο οποίο εμφανίζεται ο Διονύσης και ο Τόλης είχε την επιμέλεια του ήχου.

Τόσο ο Διονύσης Σχοινάς, όσο και η Καίτη Γαρμπή, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Μάλιστα, η αποψινή εμφάνιση του τραγουδιστή στη Θεσσαλονίκη ακυρώθηκε, ενώ συγγενείς και φίλοι στέκονται στο πλευρό τους, στη δύσκολη στιγμή που περνάνε…

Διαβάστε πώς πέθανε ο αδερφός του Διονύση Σχοινά, Τόλης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.