Μαρία Ηλιάκη: “Με την Κατερίνα Καινούργιου μπορεί και να…”

Τι είπε η Μαρία Ηλιάκη για τη σχέση της με την Κατερίνα Καινούργιου;

Αυτή η χρονιά βρήκε τη Μαρία Ηλιάκη να γυρίζει σελίδα στη ζωή της και να κάνει στροφή 180 μοιρών τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα προσωπικά της. Για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή της, μίλησε η παρουσιάστρια σε γνωστό περιοδικό.

Για τη μεταγραφή της σε ένα καινούριο κανάλι, με άλλο χαρακτήρα, είπε χαρακτηριστικά: “Με άγχωσε και με αγχώνει ακόμα. Ήξερα ότι θα πάω σε ένα κανάλι καθαρά ενημερωτικό. (..) Αλλά πήρα το ρίσκο, γιατί οι διαφορές μου με τον Alpha δεν μπορούσαν να γεφυρωθούν. Όμως, επειδή έχουν γραφτεί διάφορα σχετικά με τη νέα εκπομπή, εγώ έχω να πω ότι έχω μάθει να δουλεύω πολύ. Και εφόσον έχω μάθει να δουλεύω πολύ, θα δουλέψω ακόμα περισσότερο για να τα καταφέρω”.

Όσο για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που συγκεντρώνει καθημερινά, σχολιάζει στο περιοδικό Celebrity: “Από τον πρώτο μήνα μιας ψυχαγωγικής εκπομπής σε ένα καθαρά ενημερωτικό κανάλι δεν μπορούμε να μιλήσουμε για νούμερα. Πρέπει να γίνει συνήθεια στον κόσμο ότι ο ΣΚΑΪ έχει πλέον και ψυχαγωγία. Βέβαια, με το διαδίκτυο και τα blogs και όλα τα εναλλακτικά μέσα, ο καθένας μπορεί να γράφει ό,τι θέλει, ανώνυμα και επώνυμα. Τώρα αναφορικά με τα όσα λέγονται για τις απαιτήσεις μου τα θεωρώ ανεδαφικά”.

Όταν όμως, αναφέρθηκε το όνομα της Κατερίνας Καινούργιου, η Μαρία Ηλιάκη είπε απερίφραστα: “Έχω βάλει τελεία σε αυτό το θέμα και δε θα ήθελα να αναφερθώ περαιτέρω. Όπως έχω πει και παλαιότερα, οι σχέσεις κάνουν κύκλους. Οπότε είναι πιθανόν και να ξαναμιλήσουμε”. Παρόλα αυτά, η προσωπική της ζωή έχει πάρει ανοδική πορεία και η Μαρία Ηλιάκη, χωρίς ν’ αποκαλύψει ευθαρσώς ότι είναι ερωτευμένη, αρκέστηκε στη δήλωση: “Είμαι πολύ χαρούμενη αυτή την περίοδο. Δε θα πω λεπτομέρειες, αλλά όλα στην προσωπική μου ζωή πάνε περίφημα και είχε πολλά χρόνια να μου συμβεί αυτό”.

Διαβάστε ποιο το σκληρό σχόλιο της Μαρίας Ηλιάκη για την Έλενα Τσαβαλιά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.