“Παραίτηση-αστραπή Παπούλια από στιγμή σε στιγμή”: ολόκληρο το σχέδιο του Βενιζέλου

Τι ακούγεται σχετικά με την παραίτηση του Παπούλια από στιγμή σε στιγμή; Διαβάστε το φερόμενο ως σχέδιο του Βενιζέλου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ιστότοπου kourdistoportocali, αποκλειστικές πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα σχέδιο που περιλαμβάνει στρατηγικές κινήσεις το οποίο είναι εμπνεύσεως Βενιζέλου και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη σχετικά με την πιθανή παραίτηση του Κάρολου Παπούλια.

Σύμφωνα με αυτό, μέσα στην εβδομάδα ο Κάρολος Παπούλιας θα συναντηθεί με τους Σαμαρά και Βενιζέλο, ενώ θα επιχειρήσει να δει και τους αρχηγούς των υπόλοιπων κομμάτων.

Ο Παπούλιας θα ζητήσει συμφωνία για την εκλογή του διαδόχου του από όλα τα κόμματα ώστε να “αποφύγει η χώρα τις περιπέτειες”. Ο σημερινός πρόεδρος της Δημοκρατίας θα πάρει αυτές τις πρωτοβουλίες για να δώσει ένα αληθοφανές άλλοθι στην παραίτησή του η οποία θα ακολουθήσει σε περίπτωση μη συμφωνίας.

Η παραίτηση Παπούλια θα οδηγήσει την χώρα σε εκλογές εντός του Ιανουαρίου του 2015 τις Κυρικές 18 ή 25. Στόχος αυτού του σχεδίου είναι ο απόλυτος αιφνιδιασμός του ΣΥΡΙΖΑ και η προσπάθεια η κυβέρνηση να εκμεταλλευθεί το χαλαρό κλίμα των εορτών και των πολλών αργιών που μεσολαβούν.

Δείτε γιατί επικράτησε αιφνιδιασμός από την πρωτόγνωρη επίθεση του Κάρολου Παπούλια και ποια η περιουσία του προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.