Ο Χαϊκάλης εμπλέκει Σαμαρά στον χρηματισμό. Σάλος στην κυβέρνηση [video]

Σε νέες αποκαλύψεις προχώρησε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Mega ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλος Χαϊκάλης, αναφορικά με την υπόθεση απόπειρας χρηματισμού του, εμπλέκοντας μάλιστα και το όνομα του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Όπως ανέφερε ο Παύλος Χαϊκάλης, στο οπτικοακουστικό υλικό που υπάρχει από την καταγραφή συνομιλίας του με τον φερόμενο ως ενδιάμεσο Γιώργο Αποστολόπουλο αναφέρεται το όνομα του πρωθυπουργού.

“Μου ανέφερε και πολιτικό πρόσωπο πολύ υψηλό και μου ανέφερε επίσης κάποιο όνομα τραπεζίτη. Αυτός εμφανίστηκε εξ ονόματος τραπεζίτης, αλλά με φιλικές επαφές με τον Πρωθυπουργό. Αναφέρεται (ο Αποστολόπουλος) και στον Πρωθυπουργό, αναφέρεται και στον τραπεζίτη. Εκ μέρος τίνος λειτουργεί”.

Σε νέο ερώτημα των δημοσιογράφων εάν ο Αποστολόπουλος ανέφερε στον κύριο Χαϊκάλη, ότι λειτουργεί εκ μέρους του πρωθυπουργού και ενός τραπεζίτη, ο βουλευτής απάντησε θετικά.

Ο Αντώνης Σαμαράς καταθέτει μήνυση και ζητά την παρέμβαση του εισαγγελέα για τον ισχυρισμό του Παύλου Χαϊκάλη οτι ο Γ. Αποστολόπουλος (ο οποίος φέρεται να επιχείρησε να τον χρηματίσει για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας) είχε σχέση με το πρωθυπουργικό γραφείο.

Στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού δεν διευκρινίζεται εναντίον τίνος θα καταθέσει την μήνυση. Ωστόσο, ξεκαθαρίζεται από κυβερνητικές πηγές ότι η μήνυση αφορά τον κ. Χαϊκάλη.

«Η απόλυτη συκοφαντία και αθλιότητα στην κορύφωσή τους. Ο Πρωθυπουργός καταθέτει άμεσα μήνυση και ζητά την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Δείτε το βίντεο με τις καταγγελίες Χαϊκάλη για την εμπλοκή Σαμαρά στον χρηματισμό:

Δείτε ποιος ο Γιώργος Αποστολόπουλος που πήγε να δωροδοκήσει τον Χαϊκάλη και τη φωτογραφία με τον Γιώργο Αποστολόπουλο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.