Νεα Δημοσκόπηση Pulse: ποσο παιρνει ο ΣΥΡΙΖΑ, τι απαντουν για πρόωρες εκλογές

Ποια είναι τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης Pulse; Διαβάστε τα ποσοστά στη δημοσκόπηση Pulse.

Διαφορά 4,5 μονάδων μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ δείχνει η εβδομαδιαία δημοσκόπηση της Pulse για το κανάλι Action24.

Συγκεκριμένα στη δημοσκόπηση Pulse, ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει 27,5% έναντι 23% της Νέας Δημοκρατίας, ενώ τρίτο κόμμα είναι το ΠΑΣΟΚ με 7%.

Η διαφορά μεταξύ των δύο πρώτων κομμάτων στη δημοσκόπηση Pulse μειώθηκε από τις 5 στις 4,5 ποσοστιαίες μονάδες, σε σχέση με την έρευνα της περασμένης εβδομάδας. Τέταρτο κόμμα είναι το Ποτάμι με 6,5%, και ακολουθούν: Χρυσή Αυγή με 6%, ΚΚΕ 5,5%, ΑΝΕΛ 3,5%, ΔΗΜΑΡ 1% και άλλο κόμμα 5%.

Καταλληλότερος πρωθυπουργός στη δημοσκόπηση Pulse, θεωρείται ο Αντώνης Σαμαράς με 32% έναντι 28% του Αλέξη Τσίπρα, ενώ η παράσταση νίκης είναι υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ με 61% έναντι 26% της ΝΔ.

Το 38% των ερωτηθέντων θεωρούν ότι η ρευστότητα και η αβεβαιότητα στην πολιτική σκηνή κάνουν ζημιά στην οικονομία και στις διαπραγματεύσεις.

Το 42% των ερωτηθέντων στης δημοσκόπησης Pulse, επιθυμούν σκληρή διαπραγμάτευση αλλά και συνεννόηση με την τρόικα, το 50% των ερωτηθέντων επιθυμούν να αποφύγει η χώρα τις πρόωρες εκλογές, ενώ διχασμένη είναι η κοινή γνώμη σε ότι αφορά την επίδραση που είχαν στον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ οι επαφές στελεχών του στο Λονδίνο.

Διαβάστε ποια τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης Kapa Research και ποιος προηγείται στη δημοσκόπηση της Metron Analysis.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.