Norman Atlantic: Στη δημοσιότητα τα ονόματα των επιβατών, πόσοι ακόμα εγκλωβισμένοι

Ποιες είναι οι τελευταίες εξελίξεις στη διάσωση του πλοίου Norman Atlantic; Διαβάστε τη λίστα με τα ονόματα των επιβατών του Norman Atlantic.

Στο πλοίο Norman Atlantic το οποίο φλέγεται στα ανοιχτά της Κέρκυρας βρίσκονται συνολικά 478 άτομα: 422 επιβάτες και 56μελές πλήρωμα από τους οποίους οι 268 είναι Έλληνες.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση διάσωσης του πλοίου Norman Atlantic από ιταλικά ελικόπτερα που μεταφέρουν τους επιβάτες δύο-δύο.

Όσο ο χρόνος περνά τόσο περισσότερο αυξάνεται η αγωνία για τη διάσωση των 328 επιβατών που παραμένουν εγκλωβισμένοι στο πλοίο Norman Atlantic στο γκαράζ του οποίου ξέσπασε τα ξημερώματα φωτιά, η οποία γρήγορα επεκτάθηκε.

Το Norman Atlantic βρίσκεται πλέον πιο κοντά στα παράλια της Αλβανίας και σύμφωνα με διασώστη ο οποίος επέτρεψε στην πόλη του Ότραντο, η φωτιά έχει επεκταθεί και πάλι σε μέρος του πλοίου, που άρχισε να παρουσιάζει εμφανή κλίση προς την μία του πλευρά. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της ναυλώτριας εταιρείας ΑΝΕΚ, το Νorman Αtlantic δεν έχει πάρει καμιά επικίνδυνη κλίση.

Στην περιοχή, 22 ναυτικά μίλια από τις ακτές της Ιταλίας και 44 βορειοδυτικά της Κέρκυρας, πνέουν νότιοι άνεμοι που φτάνουν ακόμη και τα 10 μποφόρ, ενώ πέφτει και χαλάζι, κάνοντας αδύνατη την προσέγγιση από τα πλοία που έχουν σπεύσει σε βοήθεια. Σύμφωνα με όσα είπε στο NewsIt ο μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός, το βράδυ οι άνεμοι θα «γυρίσουν» σε βορειοδυτικούς, έντασης 7-8 μποφόρ.

Στη δημοσιότητα έδωσαν οι Λιμενικές Αρχές τα ονόματα των επιβατών και του πληρώματος του πλοίου Norman Atlantic, όπως διαβιβάστηκε από τη διαχειρίστρια εταιρεία.

Στη λίστα μπορείτε να διαβάσετε όλα τα ονόματα των επιβατών του Norman Atlantic, εδώ.

Δείτε φωτογραφίες από το Norman Atlantic:
norman atlanticNorman Atlantic 2Norman Atlantic

Δείτε τα βίντεο με νέα πλάνα από το Norman Atlantic:

Διαβάστε πόσοι επιβάτες αγνοούνται μετά τη φωτιά που ξέσπασε στο Norman Altantic και πώς παρουσίασε ο Αυτιάς στην εκπομπή του στον ΣΚΑΙ την είδηση για το φλεγόμενο πλοίο Norman Atlantic.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.