Σία Κοσιώνη, Κώστας Μπακογιάννης: χωρίς κράνος πάνω στη μηχανή [φωτο]

Πώς βγήκαν για ψώνια η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης; Δείτε τις φωτογραφίες της Σίας Κοσιώνη, Κώστας Μπακογιάννης χωρίς κράνος πάνω στη μηχανή.

Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης, εθεάθησαν για μια ακόμη φορά μαζί, αυτή την φορά να κάνουν τα εορταστικά τους ψώνια.

Οι φήμες για τη σχέση του ζευγαριού ξεκίνησαν τον περασμένο Απρίλιο και επιβεβαιώθηκαν λίγους μήνες μετά τις διακοπές τους στην Αντίπαρο.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Hello, αποθανάτισε τον 36χρονο περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη και την δημοσιογράφο Σία Κοσιώνη, να ψωνίζουν δώρα για τα αγαπημένα τους πρόσωπα σε γνωστό εμπορικό κέντρο, επιλέγοντας ρούχα και παπούτσια, όπως φαίνεται και από τις σακούλες που κρατούν.

Στη συνέχεια η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης φόρτωσαν τις σακούλες στο μηχανάκι (όσες χωρούσαν, τις υπόλοιπες τις πήρε αγκαλιά η παρουσιάστρια) και έφυγαν με το μηχανάκι του νεαρού πολιτικού.

Δείτε τις φωτογραφίες της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη πάνω στη μηχανή χωρίς κράνος:

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες του Κώστα Μπακογιάννη και της Σία Κοσιώνη που επιβεβαιώνουν την σχέση τους και δείτε πώς τα πέρασαν οι Παπαδόπουλος-Μπακογιάννης-Κοσιώνη στην κοινή τους έξοδο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.