Σύλβια Κλιμάκη: άλλαξε καριέρα η όμορφη δημοσιογράφος, μισθός 7.000 ευρώ

Πού βρήκε δουλειά η όμορφη δημοσιογράφος Σύλβια Κλιμάκη; Διαβάστε ποιος είναι ο μισθός της Σύλβιας Κλιμάκη.

Από τα τηλεοπτικά πλατό του ΣΚΑΙ, η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια Σύλβια Κλιμάκη, περπατά πλέον στους διαδρόμους των κεντρικών της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας.

Μετά την καριέρα στην τηλεόραση, η νεαρή που έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή “Στην Πράξη”, αποφάσισε να αξιοποιήσει το πτυχίο της ΑΣΟΕΕ και του Χάρβαρντ που έχει, αλλά και τα κινέζικα που γνωρίζει και να αλλάξει καριέρα.

Η Σύλβια Κλιμάκη ήταν προσωπική επιλογή του διευθύνοντα σύμβουλου της Εθνικής, Αλέξανδρου Τουρκολιά.

Δείτε τη φωτογραφία της Σύλβιας Κλιμάκη που διορίστηκε στην Εθνική τράπεζα:

silvia klimaki

Στις 11 Δεκεμβρίου, σε εκδήλωση για τους νέους και την επιχειρηματική κουλτούρα, η Σύλβια Κλιμάκη συντονίζει μια συζήτηση προβάλλοντας τον βαρύ τίτλο: “Επικεφαλής Δημοσίων Σχέσεων και Στρατηγικής Επικοινωνίας της Εθνικής Τράπεζας“.

Και δεν σταματά εδώ: ο μισθός της Σύλβια Κλιμάκης ανέρχεται σε 7.000 ευρώ μεικτά (δηλαδή μισθό γενικού διευθυντή ή του διευθυντή του κεντρικού καταστήματος με 35 χρόνια υπηρεσίας), εταιρικό αυτοκίνητο 1.600 κυβικών και πιστωτική κάρτα της Εθνικής.

Υπενθυμίζεται ότι στην τηλεοπτική της καριέρα η Σύλβια Κλιμάκη έπαιρνε μισθό 850 ευρώ, οπότε κανείς δεν μπορεί να της ρίξει άδικο στην επιλογή της να αλλάξει καριέρα.

Διαβάστε τι αποκάλυψε η Ελεονώρα Μελέτη για πρώην σύντροφό της και τι αποκάλυψε η Πόπη Τσαπανίδου για τον θάνατο της αδερφής της.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.