Σταύρος Δήμας: γιατί έγινε έξαλλος με τον Άδωνι Γεωργιάδη, πώς τον… στόλισε

Τι δήλωσε ο Σταύρος Δήμας για τον Άδωνι Γεωργιάδη;

«Στα κεραμίδια» έχουν ανέβει πολλοί βουλευτές της Ν.Δ, ειδικά βουλευτές προσκείμενοι στον Κώστα Καραμανλή με τους ακραίους τόνους, που χρησιμοποιούν στις δημόσιες παρεμβάσεις τους ορισμένα στελέχη του κόμματος.

Ιδιαίτερα είναι αγανακτισμένοι με τον (και) κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Ν.Δ, Αδωνι Γεωργιάδη, καθώς πιστεύουν, ότι ο δημόσιος λόγος που χρησιμοποιεί απωθεί, αντί να συσπειρώνει. Προκαλεί έντονες αντιδράσεις, αντί να επιλύει προβλήματα. Θεωρούν το λόγο του και ακροδεξιό και απωθητικό.

Αλλά την ίδια άποψη για τον Άδωνι Γεωργιάδη φαίνεται πως έχει και ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Σταύρος Δήμας.

Ο Σταύρος Δήμας εκτιμά, ότι σε αυτή – ειδικά – την κρίσιμη περίοδο, μεταξύ της δεύτερης και της -καθοριστικής- τρίτης ψηφοφορίας αυτός ειδικά ο «απωθητικός» λόγος ελαχιστοποιεί κάθε πιθανότητα μιας κάποιας επιπλέον συσπείρωσης, που θα μπορούσε να δημιουργήσει κάποιες ελπίδες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, ο Σταύρος Δήμας αγανάκτησε όταν είδε τον Αδωνι Γεωργιάδη στο δελτίο ειδήσεων του STAR, στον Ν. Χατζηνικολάου και την Μάρα Ζαχαρέα.

Λίγες ώρες μετά τη δεύτερη ψηφοφορία οι εξαλλοσύνες που επανέλαβε, οι ακρότητες περί… εξόδου απ’ το ευρώ και… λιμών, σεισμών και καταποντισμών σε περίπτωση εκλογών και νίκης του «καταραμένου» ΣΥΡΙΖΑ, αυτή η άκρατη κινδυνολογία που για άλλη μια φορά εξέπεμψε, προβλημάτισαν έντονα τον υποψήφιο Πρόεδρο.

Ο Σταύρος Δήμας εξέφρασε την αγανάκτησή του σε στενούς του φίλους, βουλευτές και στελέχη της Ν.Δ., που συμφώνησαν μαζί του. Και τον προέτρεψαν να μιλήσει σχετικά στον Αντώνη Σαμαρά.

Πράγματι, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν αργά το βράδυ της Τρίτης (23/12/2014) ο Στσύρος Δήμας είπε στον πρωθυπουργό: «Πρόεδρε, θα ήταν καλό να αποσυρθούν τέτοιες φωνές τούτες τις κρίσιμες μέρες, έως τη Δευτέρα (29/12/2014), διότι μας κάνουν κακό και δεν βοηθούν στο να πετύχουμε να κερδίσουμε κάποιες παραπάνω ψήφους».

Κατά τις πληροφορίες μας, ο Αντώνης Σαμαράς του απάντησε ότι θα δώσει σχετικές οδηγίες, αλλά μάλλον με δυσφορία το έκανε, διότι αυτή η ακραία πόλωση είναι και δικιά του επιλογή. Το έδειξε άλλωστε και με τη δήλωση που έκανε μετά το τέλος της δεύτερης ψηφοφορίας…

Διαβάστε ποια η καταγγελία του Άδωνι Γεωργιάδη για τον Λάκη Λαζόπουλο και δείτε τις φωτογραφίες από τη βάπτιση του γιου του Άδωνι Γεωργιάδη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.