Βασιλόπιτα συνταγή: με κρασί και ρόδι από τον Παρλιάρο

Πεντανόστιμη και ξεχωριστή βασιλόπιτα με γλυκό κρασί και ρόδι από τον Στέλιο Παρλιάρο. Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα.

Διαβάστε τη συνταγή για την βασιλόπιτα:

Υλικά συνταγής:

  • 300 γρ. αλεύρι
  • 110 γρ. αμύγδαλο σε σκόνη
  • 60 γρ. αμύγδαλο χονδροκομμένο αναποφλοίωτο
  • 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  • 125 γρ. βούτυρο Lurpak
  • 220 γρ. λευκή ζάχαρη Saint Louis
  • 250 γρ. κρέμα γάλακτος 36% λιπαρά Arla
  • 250 γρ. λευκό γλυκό κρασί
  • σπόρους από 1 ρόδι
  • άχνη ζάχαρη Saint Louis για το πασπάλισμα
  • Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα για τη βασιλόπιτα, στο Συνταγές με κέφι.

    ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
    Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!