Κώστας Αρβανίτης: “Ο Σαμαράς είναι μ@λ@κ@ς”. Έξαλλη η Σπυράκη [video]

Δείτε το βίντεο με τα σχόλια του Κώστα Αρβανίτη για τον Αντώνη Σαμαρά.

Σάλος έχει ξεσπάσει στο διαδίκτυο με τις δηλώσεις του δημοσιογράφου και ιδιοκτήτη του Ρ/Σ “Στο κόκκινο”, Κώστα Αρβανίτη για τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Το εν λόγω βίντεο, στο οποίο ο Κώστας Αρβανίτης αποκαλεί τον Αντώνη Σαμαρά “μ@λ@κ@” έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά.

«Είναι πάρα πολύ ζόρικο για μένα να λένε τον πρωθυπουργό της χώρας μου μ@λ@κ@. Και το πρόβλημα δεν είναι ότι το λένε. Είναι ότι είναι…», είπε ο δημοσιογράφος και διευθυντής του Ρ/Σ «Στο κόκκινο 105,5», Κώστας Αρβανίτης μιλώντας σε εκδήλωση στη Λαμία.

Ο Κώστας Αρβανίτης ήταν ομιλητής χθες βράδυ σε εκδήλωση στη Λαμία με θέμα: “Η κρατική βία στα χρόνια των μνημονίων και ο ρόλος των ΜΜΕ ” η οποία έγινε παράλληλα με τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας (Ε.Φ.ΕΛ.) “H είδηση υπό διωγμό”, που φιλοξενείται στη Δημοτική Πινακοθήκη Λαμίας.

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα των Γαλλικών ΜΜΕ και ειδικότερα σε αυτό του περιοδικού L’Express το οποίο έγραψε: “C’est dur d’être soutenu par des cons”. Δηλαδή, “Είναι δύσκολο να σε στηρίζουν οι μ@λ@κες”.

Στον αντίποδα, η Μαρία Σπυράκη θέλοντας να υποστηρίξει τον Αντώνη Σαμαρά μίλησε με σκληρά λόγια για τον Κώστα Αρβανίτη.

Σκληρή απάντηση στους χαρακτηρισμούς του δημοσιογράφου Κώστα Αρβανίτη έδωσε η εκπρόσωπος Τύπου και ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη.

Σε ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος Τύπου και ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε πως: «Οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης κατά του Πρωθυπουργού δεν μας εξέπληξαν. Ο Διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού “ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ”, ο οποίος λειτουργεί υπό την αιγίδα του ΣΥΡΙΖΑ, απλώς αποτυπώνει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται στο ΣΥΡΙΖΑ το δημόσιο διάλογο.

Το ερώτημα είναι, πλέον, αν ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να περιβάλλει με την εμπιστοσύνη του τον κ. Αρβανίτη. Η άμεση απομάκρυνσή του από τη θέση του Διευθυντή του ραδιοφώνου που χρηματοδοτεί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτονόητη για κάθε πολίτη που σέβεται τον εαυτό του. Καλούμε το ΣΥΡΙΖΑ και τα υπόλοιπα κόμματα να καταδικάσουν, εδώ και τώρα, την υβριστική συμπεριφορά του».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε γιατί ο Κώστας Αρβανίτης βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα και ποια η σχέση του Κώστα Αρβανίτη με τον ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.