Εκλογές 2015, ΝΔ: τι δείχνουν οι μυστικές δημοσκοπήσεις που φτάσανε στον Σαμαρά

Tι δείχνουν οι μυστικές δημοσκοπήσεις που φτάσανε στον Σαμαρά για τις εκλογές 2015;

Δυο «μυστικές» δημοσκοπήσεις υπάρχουν ήδη στο γραφείο του Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου για τις εκλογές 2015.

Τα αποτελέσματά των μυστικών δημοσκοπήσεων έχουν δοθεί και στους επιτελείς της λεωφόρου Συγγρού για ανάλυση των δεδομένων τους για τις εκλογές 2015.

Η πρώτη δημοσκόπηση εξ αυτών έχει πραγματοποιηθεί στα δύο μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας, στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αφορούν τις κρίσιμες ηλικίες 25 έως 45.

Στη ΝΔ στοχεύουν σε αυτήν την ηλικιακή κατηγορία για 2 λόγους:

  1. σε αυτήν την κατηγορία έχουν άμεσο αντίκτυπο οι φορολογικές ελαφρύνσεις που σχεδιάστηκαν πριν την προκήρυξη των εκλογών και θα δώσουν μια ανάσα στον κόσμο,
  2. η ίδια ηλικιακή κατηγορία επιθυμεί την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας χωρίς κλυδωνισμούς στο νόμισμα και τις τραπεζικές συναλλαγές καθώς επίσης και σταθερότητα στα εργασιακά και μέιωση της ανεργίας.

Παρότι τα αποτελέσματα των μυστικών δημοσκοπήσεων κρατούνται ως απόρρητα μυστικά, παρακάτω μπορείτε να βρείτε 7 ερμηνείες των μυστικων δημοσκοπήσεων:

  1. Ο Αντώνης Σαμαράς χαίρει της εμπιστοσύνης των πολιτών για μια νέα κυβερνητική θητεία, αλλά οι πολίτες δεν επιθυμούν το ίδιο κυβερνητικό σχήμα στο οποίο χρεώνουν την αποτυχία της ολοκλήρωσης της διαπραγμάτευσης με τους εκπροσώπους των δανειστών .
  2. Η συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ είναι επιθυμητή.  Προϋπόθεση είναι η αποχώρηση του Ευάγγελου Βενιζέλου από την θέση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης.
  3. Οι πολίτες επιθυμούν μείωση των φορολογικών συντελεστών στο σύνολο τους και όχι τμηματικά
  4. Η συναίνεση αποτελεί πρώτη προτεραιότητα των πολιτών μετά την οικονομία καθώς οι περισσότεροι απάντησαν θετικά στο ενδεχόμενο διεύρυνσης των συνεργασιών από τη ΝΔ και με στελέχη του χώρου του κέντρου ή της υπεύθυνης αριστεράς και ζητούν μέσω των απαντήσεών τους πολιτική ομαλότητα και σταθερότητα.
  5. Οι πολίτες είναι κατηγορηματικά αντίθετοι στην επιβολή νέων μέτρων που ενδεχομένως να προκύψουν από τη ολοκλήρωση της συμφωνίας και την είσοδο της χώρας στην πιστοληπτική
    γραμμή χρηματοδότησης .
  6. Οι πολίτες εκτιμούν ότι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ αποτελούν τους μοναδικούς πυλώνες σταθερότητας αυτήν την στιγμή στην χώρα.
  7. Οι πολίτες δηλώνουν την συμπαράταξη τους με τον Αντώνη Σαμαρά στο δόγμα –τα πάντα στην δικαιοσύνη και κανένα στέλεχος στην κυβέρνηση για τον οποίον υπάρχουν σκιές παράνομης συνδιαλλαγής είτε με άλλον πολιτικό χώρο είτε για διασπάθιση δημοσίου χρήματος .

Τα αποτελέσματα αυτών των δύο μυστικών δημοσκοπήσεων θα αποτελέσουν βασική αιχμή του δόρατος στις προεκλογικές ομιλίες τόσο του Αντώνη Σαμαρά όσων και των στελεχών της ΝΔ για τις εκλογές 2015.

Η εντολή που έχει δοθεί από το Μέγαρο Μαξίμου προς τους βουλευτές για τις εκλογές 2015 είναι, στοχευμένες ομιλίες με αναφορές στο μέλλον της χώρας και όχι ανάλωση σε μικροκομματικά θέματα.

Διαβάστε τι δείχνει η δημοσκόπηση της Rass και τι ποσοστό βλέπουν για το νέο κόμμα του ΓΑΠ, Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών για τις εκλογές 2015.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.