Κίνημα Αλλαγής: “Ψεύτικοι οι λογαριασμοί του νέου κόμματος του ΓΑΠ”

Ποιες οι μαρτυρίες για το Κίνημα Αλλαγής του Παπανδρέου;

Δεν επιβεβαιώνεται ότι οι λογαριασμοί για το νέο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου σε Facebook και Τwitter εκπροσωπούν επίσημα το νέο φορέα.

Μια σελίδα στο facebook με την ονομασία Κίνημα Αλλαγής το οποίο φέρεται να είναι και το όνομα του νέου κόμματος του Γιώργου Παπανδρέου κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και ως σύμβολο φέρει το Ρόδο του Σοσιαλισμού.

Τα χρώματα του νέου σήματος του κόμματος είναι το μαύρο και το κόκκινο.
Ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής με σιγουριά ότι το όνομα του σχηματισμού θα είναι Κίνημα Αλλαγής και ότι οι λογαριασμοί σε Facebook και Twitter είναι αληθινοί.

Μάλιστα στο λογαριασμό στο δημοφιλές social media υπάρχει και ιστοσελίδα που παραπέμπει σε διαδικτυακό ιστότοπο με το όνομα http://www.kinimaallagis.gr/, ο οποίος ωστόσο είναι ανενεργός.

Επίσης μέσα σε λίγες ώρες έχουν ξεφυτρώσει και άλλες σελίδες με παρόμοιο περιεχόμενο.

Αμέσως όλοι άρχισαν να αναρωτιούνται εάν πρόκειται για σελίδα του νέου κόμματος, δημιούργημα κάποιοιυ υποστηρικτή του ή αποτελεί ένα ακόμη ψεύτικο προφίλ το οποίο στοχεύει να προκαλέσει μερική σύχγυση.

Την απάντηση έδωσε το ίδιο το στρατόπεδο του Γιώργου Παπανδρέου, καθώς, κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων ανακοινώθηκε ότι τα προφίλ στο Facebook δεν ισχύουν.

Αλλωστε από την πλευρά του πρώην πρωθυπουργού διαρρέεται ότι η πιο πιθανή ονομασία είναι το «Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών».

Διαβάστε ποιες γυναίκες είπαν ΟΧΙ στον Γιώργο Παπανδρέου και πώς ο Ραγκούσης “πούλησε” τον Παπανδρέου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.