Ξανά έξαλλη η Μαρία Σπυράκη: τι δήλωσε για το “πήδημα” του Αλέξη Τσίπρα

Γιατί ενοχλήθηκε με το “πήδημα” του Αλέξη Τσίπρα η Μαρία Σπυράκη;

Στη Ρόδο βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας, μιλώντας με λόγια που έφεραν εκτός εαυτού τη ΝΔ και ιδίως την -γνωστή για τις εξάρσεις της- Μαρία Σπυράκη.

Ο Αλέξης Τσίπρας βροντοφώναξε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο νησί των ιπποτών, «ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτό λένε μερικοί. Λοιπόν ναι, ιδού η Ρόδος… και το πήδημα σε λίγες μέρες, με την ώθηση του ελληνικού λαού. Με τη δική σας ώθηση».

Το… «πήδημα» φαίνεται ότι ενόχλησε την εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, η οποία με ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της ΝΔ τονίζει ότι «ο κ. Τσίπρας δεν παίζει μόνο με την Ευρώπη. Δεν παίζει μόνο με τους Έλληνες. Μας προσβάλλει όλους. Ντροπή!».

Η εκπρόσωπος της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη δεν εστιάζει στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα και στέκεται στα… «πηδήματα», αγνοώντας τις προτάσεις του για μια καλύτερη Ελλάδα, ενώ υποστηρίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «παίζει με τους Έλληνες» τη στιγμή, που η χώρα μετρά χιλιάδες αυτοκτονίες ετησίως.

Διαβάστε ποιος συνεργάτης του Σαμαρά έστειλε ερώτηση στο #asktsipras και ποιες οι αμφιλεγόμενες απαντήσεις του Τσίπρα στο #asktsipras.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.