Norman Atlantic: Πέθαιναν από ασφυξία. Τα πτώματα είναι στο πλοίο [φωτο]

Ποιες είναι οι συγκλονιστικές μαρτυρίες για το Norman Atlantic; Δείτε τον Έλληνα νεκρό.

Μία ακόμα συγκλονιστική μαρτυρία διασωθέντων του Norman Atlantic βλέπει το φως της δημοσιότητας.«Είδαμε ανθρώπους να πεθαίνουν από ασφυξία. Τα πτώματα τους βρίσκονται στο Norman Atlantic. Όταν μία πυρίμαχη πόρτα έκλεισε, πολλοί έμειναν εγκλωβισμένοι πίσω μας και δε μπορούσαν να την ανοίξουν. Χτυπούσαν με τα χέρια τους ώστε να τους ανοίξουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δύο τους είδαμε ξεκάθαρα από το φινιστρίνι να πέφτουν νεκροί από ασφυξία», δήλωσαν οι τρεις διασωθέντες.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera μία οικογένεια τριών Αλβανών που ταξίδευε με το μοιραίο Norman Atlantic, είδε ανθρώπους εγκλωβισμένους να πεθαίνουν από ασφυξία.

Ακόμη, είδαν έναν ακόμα επιβάτη την ώρα που οι διασώστες τον ανέβαζαν στο ελικόπτερο, εκείνος για κάποιο λόγο έπεσε και κατέληξε στο κατάστρωμα. «Υπήρχε αίμα, αλλά δεν ξέρουμε αν ο άνθρωπος επέζησε ή όχι», συμπλήρωσαν.

Παράλληλα, ένας Έλληνας επιβάτης κατήγειλε στο “MEGA Σαββατοκύριακό” ότι το πλήρωμα του Norman Atlantic έκανε διακρίσεις στους επιβάτες για να φύγουν πρώτοι με τα ελικόπτερα οι Ιταλοί!

“Άφηναν στο Norman Atlantic που καιγόταν γυναίκες και παιδιά, για να διασώσουν πρώτα τους Ιταλούς. Αυτό το καταγγέλλω”, είπε, μιλώντας στην εκπομπή “MEGA Σαββατοκύριακο”.

Ένας άλλος συμπρατριώτης μας που έζησε τη ναυτική τραγωδία, ανέφερε χαρακτηριστικά: “Όσοι ήμασταν στο 5ο και το 6ο deck από τη μία έλιωναν τα παπούτσια μας και απο την άλλη κρυώναμε… Εμείς ανεβάζαμε τις γυναίκες και τα παιδιά για να μπουν στα ελικόπτερα. Υπήρχε ψυχραιμία από όλους”.

Ταυτοποιήθηκε ο τρίτος νεκρός Έλληνας του Norman Atlantic

H τραγωδία για τους Έλληνες επιβαίνοντες στο Norman Atlantic συνεχίζεται καθώς το βράδυ της Παρασκευή αναγνωρίστηκε ένας ακόμη νεκρός.

Οι ιταλικές αρχές ενημέρωσαν με σήμα τους την Αθήνα ότι ταυτοποίησαν και τρίτο νεκρό Έλληνα από την ομάδα των αγνοουμένων.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση πρόκειται για τον Γεράσιμο Καζαντζίδη, ο οποίος προστέθηκε στο θλιβερό κατάλογο των συνολικά, πλέον, έντεκα θυμάτων από το ναυτικό δυστύχημα.

Δείτε τη φωτογραφία με τον Έλληνα νεκρό του Norman Atlantic:

gerasimos kazantzidis

Οι άλλοι δύο νεκροί είναι ο Νίκος Παράσχης και ο Κώστας Κουφόπουλος ενώ θρίλερ επικρατεί με την τύχη του Γιώργου Δούλη καθώς πλέον συγκαταλέγεται στον κατάλογο των αγνοουμένων.

Διαβάστε πώς η κόρη δεν αναγνώρισε τον Γιώργο Δούλη, νεκρό του Norman Atlantic και την αγωνία για τον Γιώργο Κεραμά, επιβάτη του Norman Atlantic.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.