Φωτογραφίες-Βίντεο σοκ από Παρίσι: Πώς πέφτει νεκρός ο τρομοκράτης, πώς δραπετεύει η συνεργός του

Δείτε τα σοκαριστικά βίντεο και φωτογραφίες από την ομηρεία στο Παρίσι.

Συγκλονιστικά βίντεο και φωτογραφίες από την ομηρεία στο εβραϊκό σούπερ μάρκετ στο Παρίσι που έληξε με το θάνατος τεσσάρων ομήρων πριν πέσει νεκρός και ο τρομοκράτης Κουλιμπαλί, φέρνουν στο φως τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης. Το ένα βίντεο δείχνει τη στιγμή που οι αστυνομικοί εισβάλλουν στο μαγαζί και ο δράστης βγαίνει πυροβολώντας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κουλιμπαλί είχε αφήσει από λάθος το κινητό του ανοιχτό και η αστυνομία μπορούσε να ξέρει τι γινόταν μέσα στο κατάστημα.

Δείτε τη φωτογραφία από την επίθεση στο Παρίσι:

Παρίσι Φωτο Βίντεο

Την ώρα που οι αστυνομικοί καταφέρουν να ανοίξουν την πόρτα του καταστήματος, ο 32χρονος δράστης ορμά προς τα έξω και δέχεται τα καταιγιστικά πυρά. Αίσθηση προκαλεί η είδηση ότι το πτώμα του βρισκόταν στο πεζοδρόμιο για αρκετή ώρα χωρίς κανείς να σπεύσει να το σκεπάσει. Οι φωτογραφίες που μεταδίδονται είναι συγκλονιστικές και ιδιαίτερα σκληρές.

Αίσθηση, πάντως, προκαλεί και η πληροφορία ότι πιθανότατα να έφυγε από το σούπερ μάρκετ ανενόχλητη η γυναίκα του τρομοκράτη και νούμερα 1 καταζητούμενη σήμερα στη Γαλλία, η Χαγιάτ Μπουμεντιέν.

Εκμεταλλευόμενη τον πανικό (τόσο των αστυνομικών όσο και των ομήρων), η νεαρή που από το 2009 είχε ασπαστεί το Ισλάμ, κρύφτηκε στο πλήθος και κατάφερε να το σκάσει, κυριολεκτικά κάτω από τη μύτη της αστυνομίας.

Video που κάνουν τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου υποστηρίζουν πως η έξοδος της από το παντοπωλείο στο Παρίσι έχει καταγραφεί! Κανείς όμως δεν μπορεί να πει με σιγουριά πως είναι η γυναίκα που πλέον θεωρείται η Νο1 καταζητούμενη της Γαλλίας.

O Κουλιμπαλί φέρεται να τηλεφώνησε μέσα από το κατάστημα σε οικείους του προκειμένου να τους ζητήσει να επιτεθούν εναντίον άλλων στόχων πριν χάσει τη ζωή του, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο μία πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας. Ο Κουλιμπαλί είχε εξάλλου μαζί του εκρηκτικά, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Ζευγάρι τουλάχιστον από το 2010

Η Le Monte δημοσιεύει σειρά φωτογραφιών όπου φέρεται να απεικονίζεται το ζευγάρι το 2010.

Σε μία από αυτές, η 26χρονη φέρεται να φοράει νικάμπ, το πέπλο που καλύπτει όλο το πρόσωπο της γυναίκας και έχει απαγορευτεί στην Γαλλία.

Στο χέρι της κρατάει μία βαλίστρα, με την οποία «σημαδεύει» το φακό.
Οπως είπε ο Μολάν, η έρευνα θα «εστιάσει στον εντοπισμό των συνεργατών, της χρηματοδότησης των πράξεών τους και στις οδηγίες και τη βοήθεια που μπορεί να έλαβαν είτε εντός της Γαλλίας είτε από το εξωτερικό».

Μέχρι τώρα τουλάχιστον 16 άτομα κρατούνται σχετικά με την υπόθεση, μεταξύ τους η σύζυγος ενός από τους αδερφούς Κουασί και άλλοι συγγενείς.

Η κατάσταση στη Γαλλία είναι εκρηκτική και χαρακτηριστικό είναι το επεισόδιο όταν εκκενώθηκε η EuroDisney. Tο μεσημέρι του Σαββάτου επικράτησε πανικός στη γαλλική πρωτέυουσα καθώς διακινήθηκαν πληροφορίες που ήθελαν εντός του θεματικού πάρκου της EuroDisney να κυκλοφορεί ένας ελεύθερος σκοπευτής.

Κατά άλλες πληροφορίες είχε τοποθετηθεί και βόμβα στο πάρκο. Οι αρχές αμέσως εκκένωσαν την ευρύτερη περιοχή ενώ ταυτόχρονα έσπευδαν σε ένα κοντινό ξενοδοχείο όπου μια νεαρή γυναίκα, εμφανώς σε κατάσταση υστερίας, είχε βγει στο παράθυρο του δωματίου της και φώναζε πως είναι η Χαγιάτ Μπουμεντιέν, η σύντροφος του Αμεντί Κουλιμπαλί, του έτερου τρομοκράτη που σκόρπισε τον τρόμο σε εβραϊκό παντοπωλείο στο Παρίσι, την ίδια ώρα που τα αδέλφια Κουασί έπεφταν νεκρά μετά την καταδίωξη δεκάδων χιλιάδων αστυνομικών.

Δείτε βίντεο από την επίθεση στο Παρίσι:


https://www.youtube.com/watch?v=NwMq1v8U4vg
https://www.youtube.com/watch?v=6UTu8gm9Ltw

Διαβάστε πώς έπεσαν νεκροί οι μακελάρηδες του Charlie Hebdo και ποιο το προφίλ των αδερφών Κουασί που γάζωσαν τη Charlie Hebdo.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.