Έξαλλη: “Αφήστε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, είναι η χαρά της ζωής!» [video]

Ποια υπερασπίστηκε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Μπορεί να μην είναι πάρα πολύ καιρό στην ελληνική τηλεόραση, παρόλα αυτά έχει συζητηθεί όλο λίγοι τηλεαστέρες. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, παρουσιάστρια της εκπομπής του Alpha, Σπίτι μου σπιτάκι μου, φαίνεται ότι εκτός από φανατικούς επικριτές, έχει και φανατικούς θαυμαστές, οι οποίοι εκφράζονται δημόσια.

Στην εκπομπή του Σαββάτου, η εκπομπή φιλοξένησε τον Χάρη Ρώμα, ο οποίος μίλησε για όλα. Στο πλαίσιο της έκπληξης προς τον ηθοποιό, οι συνεργάτες επικοινώνησαν με την μητέρα του και την «έβγαλαν» τηλεφωνικά στον αέρα της εκπομπής.

Μεταξύ άλλων, η κυρία Βάνα Ρώμα είπε για τη Σπυροπούλου: «Είναι πανέμορφο πλάσμα, χαριτωμένο και μου βγάζει κάτι καλό. Είμαι θυμωμένη που πολλά λέγονται για την Κωνσταντίνα. Άκου κοριτσάκι μου όλες οι άλλες εκπομπές δεν είναι για να δώσουν βραβεία και εσύ μας χάλασες την σούπα. Μην δίνεις σημασία. Αφήστε την Κωνσταντίνα να κάνει αυτό που κάνει! Είναι η χαρά της ζωής».

Δείτε το βίντεο με τα λεγόμενα της Βάνας Ρώμα για τη Σπυροπούλου:

Διαβάστε πόσο κόστισε η εμφάνιση της Σπυροπούλου στα Καρντάσιανς και ποιες οι νέες αποχωρήσεις από την εκπομπή της Σπυροπούλου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.