Οι κρυφές δημοσκοπήσεις του ΣΥΡΙΖΑ: ποιο το “ταβάνι” που μπορεί να πιάσει ο Τσίπρας

Τι δείχνουν οι κρυφές δημοσκοπήσεις για τον ΣΥΡΙΖΑ;

Τον αποκαλούν «εκλογολόγο» του ΣΥΡΙΖΑ, είναι το κομματικό στέλεχος που κάνει καθημερινώς τις λεγόμενες κυλιόμενες δημοσκοπήσεις, επιφορτισμένο για να κάνει αυτή τη δουλειά από την Κεντρική Επιτροπή.

Ο μαθηματικός Κ. Πουλάκης παρέδωσε στον Αλ. Τσίπρα την τελευταία κυλιόμενη δημοσκόπηση, η οποία δίνει οροφή στον ΣΥΡΙΖΑ 34,5% και στη ΝΔ 29%, κάτι που σημαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ απέχει ακόμη από την αυτοδυναμία.

Εκτιμά με βεβαιότητα ότι τρίτο κόμμα θα είναι η Χρυσή Αυγή και τέταρτο το Ποτάμι. Για την πέμπτη και την έκτη θέση παλεύουν ΠαΣοΚ και ΚΚΕ, ενώ δεν έχει ακόμη σταθεροποιήσει τις μετρήσεις που αφορούν το κόμμα του Γ. Παπανδρέου:

«Διαθέτουμε ως τώρα λίγες μετρήσεις, αλλά με τα στοιχεία που υπάρχουν ως τώρα φαίνεται πως παλεύει να εισέλθει στη Βουλή» ανέφερε ο εκλογολόγων της Κουμουνδρούρου στον “Βηματοδότη” για το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

Οσο για τους ΑΝΕΛ, κατά την εκτίμησή του παλεύουν και αυτοί να εισέλθουν στη Βουλή, αλλά με λιγότερες πιθανότητες από ό,τι έχει το κόμμα του Γ. Παπανδρέου.

Επαφές Τσίπρα με επιχειρηματίες

Η αγωνία στην Κουμουνδούρου για το αποτέλεσμα των εκλογών έχει πιάσει “κόκκινο” με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ βέβαια να μην μένει μόνο στο να διαβάζει τις δημοσκοπήσεις αλλά να καλλιεργεί το έδαφος ώστε να ενισχύσει την δυναμική του και να λειάνει το έδαφος για την επόμενη μέρα.

Το τελευταίο διάστημα ο Αλέξης Τσίπρας φρόντισε και είδε τους πάντες (χωρίς βεβαίως να ανακοινώσει και το παραμικρό). Συναντήθηκε με τραπεζίτες, επιχειρηματίες και γενικά άνοιξε το βήμα του σε μια προσπάθεια να καθησυχάσει τους οικονομικούς παράγοντες για το κλίμα που θα επικρατήσει στη χώρα στο ενδεχομενο μια νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε τι δείχνει η δημοσκόπηση της Data Rc για τις εκλογές 2015 και τι δείχνει αμφιλεγόμενη δημοσκόπηση για τις εκλογές 2015.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.

2 Σχόλια

  1. ΠΑΝΤΑ έχουν πει ότι η προοδευτική LLEGADP ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ έχει να κάνει τα παραπτώματα QUEB κάνουν επειδή υπήρξε καμία εναντίωση ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ακολουθεί,, «καπιταλισμό = Νεοφιλελευθερισμός = φασισμός» οι οποίες ονομάζονται Χριστιανοδημοκρατικό καπιταλισμός είναι για τους Σοσιαλδημοκράτες,,, αντιπολίτευση δεν έχετε κάνει και, επομένως, είναι εξίσου καταλήγουμε,,,, δικομματισμού ΣΥΡΙΖΑ και τώρα θέλουμε ΣΑΣ ξεκίνησε καλά,, ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ χρέους ή αν, όπως ζεστό κάνουν ό, τι είναι οι κοινωνικές-Δημοκράτες,, και επομένως η κρίση δεν τελειώνει,, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ οΤΙ ΑΝ συγχωρώ EUROPA 20.000, 30.000 ETC εκατομμύρια Ευρώ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ αυξάνεται επίσης IRA πράγμα, αν,, ΑΛΛΑ από την Ευρώπη θα πρέπει να καταβληθεί δεν αυξάνουν ΜΑΣ,,,,,, αυτά τα τέρατα κάνουν το ίδιο επίσης να κάνουμε την κοινωνική και οικονομική ΤΕΜΑΧΙΩΝ περικοπές και ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,,,, ΕΤΣΙ δΕΝ μέλλον αν δεν ΔΙΑΒΑΣΤΕ θα γραφτεί «καταγωγή μας ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ «ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ Τι είναι η Ευρώπη καπιταλιστική ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ L ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ της κρίσης και θα παραμείνουμε ή να αφήσει,, έχω καταβάλει κάθε mentalize ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ,,, αλλά όχι έξω μεσογειακές χώρες της Ευρωπαϊκής ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ και να ρίξει την πετσέτα,,, ήδη πει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ καθηγητές 4Β,, 2 SO κάτι ζεστό ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ απότομη YO,,,,,
    PANTA échoun pei óti i̱ proodef̱tikí̱ LLEGADP KAPITALISMOS échei na kánei ta paraptó̱mata QUEB kánoun epeidí̱ ypí̱rxe kamía enantío̱si̱ APOFASIZEI akoloutheí ,, «kapitalismó = Neofilelef̱therismós = fasismós » oi opoíes onomázontai Christianodi̱mokratikó kapitalismós eínai gia tous Sosialdi̱mokrátes ,,, antipolítef̱si̱ den échete kánei kai , epoméno̱s, eínai exísou katalí̱goume ,, ,, dikommatismoú SYRIZA kai tó̱ra théloume SAS xekíni̱se kalá ,, DIAPRAGMATEV̱ONTAI chréous í̱ an , ópo̱s zestó kánoun ó, ti eínai oi koino̱nikés -Di̱mokrátes ,, kai epoméno̱s i̱ krísi̱ den teleió̱nei ,, DEN KATALAVAINETE oTI AN syncho̱ró̱ EUROPA 20.000 , 30.000 ETC ekatommýria Ev̱ró̱ KAI SYNECHIZETAI STI̱N EV̱RO̱PI̱ TOU CHREOUS af̱xánetai epísi̱s IRA prágma, an ,, ALLA apó ti̱n Ev̱ró̱pi̱ tha prépei na katavli̱theí den af̱xánoun MAS ,, ,,,, af̱tá ta térata kánoun to ídio epísi̱s na kánoume ti̱n koino̱nikí̱ kai oikonomikí̱ TEMACHIO̱N perikopés kai DIKAIO̱MATA ,, ,, ETSI dEN méllon an den DIAVASTE tha grafteí « katago̱gí̱ mas TI̱S KRISI̱S « KAI ALLA FAINETAI NA EINAI KALA DEN KATALAVAINETE Ti eínai i̱ Ev̱ró̱pi̱ kapitalistikí̱ KAI POIA EINAI L PROELEU̱SI̱S ti̱s krísi̱s kai tha parameínoume í̱ na afí̱sei ,, écho̱ kataválei káthe mentalize PROSPATHEIA ,,, allá óchi éxo̱ mesogeiakés chó̱res ti̱s Ev̱ro̱païkí̱s ENKATALEIPSI̱ kai na ríxei ti̱n petséta ,,, í̱di̱ pei TOULACHISTON kathi̱gi̱tés 4V ,, 2 SO káti zestó KAI ALLA DYO EINAI PANO̱ APO apótomi̱

  2. Oι ΑΝ.ΕΛ. τρωνε πορτα απο τον Ελληνικο Λαο μετα την χυδαια και αθλια επιθεωρηση Χαικαλη, Λαζοπουλου.Αν θελει καποιος να ψηφισει τους ΑΝ.ΕΛ. ψηφιζει κατευθειαν τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.Οσο για τον Λαζοπουλο με την αισχρη και μονο για κυρακατινες προπαγανδα του, αφου δεν φοβαται μια κυβερνηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. γιατι εβγαλε στο εξωτερικο τα λεφτα του;Δεν μασαμε Λαζοπουλε, τις μπουρδες που λες τις πιστευουν μονο αυτοι που βλεπουν τις εκπομπες σου.

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines