Ωραιόκαστρο, έγκλημα: “Ο 12χρονος ήταν…”. Ποιες οι σοκαριστικές αποκαλύψεις

Ποιες οι εξελίξεις για το έγκλημα στο Ωραιόκαστρο;

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που εξακολουθούν να αποκαλύπτονται για το τριπλό έγκλημα στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, τη δεύτερη ημέρα της χρονιάς, με θύματα έναν 55χρονο κτηνίατρο, την 42χρονο σύζυγό του και το 12χρονο παιδί τους.

Σύμφωνα με τα ευρήματα του ιατροδικαστή ο κτηνίατρος έφερε τουλάχιστον 40 μαχαιριές σε όλο του το σώμα, κάτι το οποίο δείχνει την αποφασιστικότητα και το μίσος του δράστη στο πρόσωπό του.

Η 42χρονη έφερε περίπου δέκα μαχαιριές στο λαιμό, στα χέρια και στο πρόσωπο, ενώ στο σώμα του 12χρονου βρέθηκαν τρεις μαχαιριές στο στήθος και στο λαιμό.

Το παιδί φαίνεται ότι είδε τη σκηνή του εγκλήματος με θύμα τη μητέρα του και έμεινε κρυμμένο πίσω από την κουρτίνα του δωματίου, στο οποίο εισέβαλε ο 55χρονος. Ο θείος όμως ανακάλυψε την κρυψώνα και σκότωσε το παιδί σε εκείνο το σημείο, όπου και βρέθηκε το πτώμα του.

Η τριμελής οικογένεια από το Ωραιόκαστρο κηδεύτηκε τη Δευτέρα σε κλίμα οδύνης.

Την ίδια ώρα, γρίφο αποτελεί για τους εγκληματολόγους το κίνητρο του δράστη, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται φρουρούμενος, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του, σύμφωνα με την αστυνομία.

Διαβάστε ποια η ανατροπή στο έγκλημα στο Ωραιόκαστρο και πώς συνέβη το έγκλημα στο Ωραιόκαστρο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.