“Γεννάω!” – Χαμός στο στούντιο από τα ουρλιαχτά της Ελένης. Γιατί διπλώθηκε από τους πόνους

Δεν μπορούσε να πάρει ανάσα από τους πόνους η Ελένη Μενεγάκη στο πλατό της εκπομπής της σύμεφωνα με το περιοδικό YES. Πίστευε ότι θα γεννούσε εκείνη τη στιγμή!

Ξέρουμε ότι η Ελένη Μενεγάκη έχει “βαρύνει” όσο πλησιάζουν οι μέρες για τη γέννηση του τέταρτου μωρού της, αλλά με τίποτα δεν περιμέναμε ότι θα την έπιαναν πόνοι στο στούντιο, πόσο μάλλον στον αέρα της εκπομπής της.

Σύμφωνα με το περιοδικό YES οι συνεργάτες της πάγωσαν.

Η παρουσιάστρια βέβαια ως γνήσια επαγγελματίας προσπάθησε να τους κρύψει μπροστά στις κάμερες και συνέχιζε, έστω και με δυσκολία να χαμογελάει όμως υπήρχε ένας άνθρωπος που την κατάλαβε από την πρώτη στιγμή και δεν ήταν άλλος από τον Γρηγόρη Γκουντάρα.

Μάλιστα ο στενός συνεργάτης και φίλος της Ελένης δεν δίστασε να τη ρωτήσει αν όλα ήταν καλά και η Μενεγάκη ήταν καθησυχαστική, ενώ αμέσως άλλαξε κουβέντα προκειμένου να μην καταλάβει κανείς από τους τηλεθεατές τι συμβαίνει.

Κι όμως η εκπομπή είχε ξεκινήσει με πολύ χαλαρό ρυθμό και με αποκριάτικη διάθεση, ενώ γινόταν συχνή αναφορά στην έτερη εγκυμονούσα της εκπομπής, την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η οποία απουσίαζε.

Την ώρα που η Ελένη μιλούσε με κολακευτικά λόγια για τη συνεργάτιδά της, ξαφνικά κόμπιασε και αναστέναξε, δείχνοντας με ένα μορφασμό ότι πονούσε. Βέβαια πάνω στο κέφι, δεν έγινε ιδιαίτερα αντιληπτό, όμως δεν ξέφυγε από το… έμπειρο μάτι του Γκουντάρα που ξέρει πολύ καλά τη Μενεγάκη και γνωρίζει ακόμη καλύτερα ότι από τη στιγμή που δεν κατάφερε να κρύψει τον πόνο της στον αέρα της εκπομπής, σημαίνει ότι υπέφερε. Γι’ αυτό και της μίλησε αμέσως.

Η παρουσιάστρια απέφυγε να δώσει συνέχεια, αν και ήταν φανερό σε όλους που αντιλήφθηκαν πλέον τι είχε συμβεί. Η Ελένη Μενεγάκη δεν βρισκόταν στην καλύτερη κατάσταση και υπέφερε. Βέβαια προσπάθησαν και εκείνοι από την πλευρά τους να κρύψουν ότι κάτι έτρεχε, μέχρι που έπεσαν οι τίτλοι τέλους. Και τότε ήταν που ακολούθησε πανικός στο στούντιο.

«Πονάω πολύ»

Όσο πλησιάζουν οι μέρες της γέννας οι πόνοι γίνονται όλο και πιο έντονοι, κάτι απολύτως φυσιολογικό, όμως η Ελένη από ένα σημείο και μετά υπέφερε. Πίστευε ότι θα γεννούσε κατά τη διάρκεια της εκπομπής, αφού δεν ήταν μόνο η ένταση του πόνου αλλά και η συχνότητά του που την έβαλαν στην… πρίζα.

Όταν έπεσε το σήμα της λήξης η Ελένη διπλώθηκε και άρχιζε να ουρλιάζει. “Πονάω πολύ. Γεννάω! Φωνάξτε αμέσως τον Μάκη”, έλεγε στους συνεργάτες της και επόμενο ήταν να πάρουν φωτιά τα τηλέφωνα. Πήγε με κόπο στο καμαρίνι για να ξαπλώσει αλλά δεν μπορούσε να ηρεμήσει με τίποτα, συμπληρώνει το περιοδικό YES.

Διαβάστε γιατί στο χειρουργείο με εντολή γιατρού η Μενεγάκη και πότε αποκάλυψε ότι γεννάει η Ελένη Μενεγάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.