“Ταύρος” η Ζωή Κωνσταντοπούλου: πώς κάνει έξωση σε Παπανδρέου, Σημίτη, Πολύδωρα

Πώς κάνει έξωση η Ζωή Κωσταντοπούλου στον Παπανδρέου τον Σημίτη αλλά και τον Πολύδωρα;

Μετά από τα αποτελέσματα των εκλογών και τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης, ξεκινάει την προεδρία της στο Κοινοβούλιο, η νέα Πρόεδρος, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ανακοίνωσε ήδη η Ζωή Κωσταντοπούλου σημαντικές αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας του κοινοβουλίου προκειμένου να εκδημοκρατιστεί, να εκσυγχρονιστεί και να επανακτήσει την χαμένη του αξιοπιστία.

Βασικός στόχος αποτελεί για την ίδια η αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των πολιτών τόσο προς τους βουλευτές όσο και εν γένει στο πολιτικό σύστημα μέσω διαφανών και ξεκάθαρων κανόνων αλλά και με την ενίσχυση της συμμετοχής σε κοινοβουλευτικές διαδικασίες κοινωνικών φορέων.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου φέρεται αποφασισμένη να ζητήσει την αποχώρηση από το κεντρικό κτίριο της Βουλής, προκειμένου να μετεστεγαστούν αλλού, όλων των πρώην πρωθυπουργών και πρώην προέδρων του Κοινοβουλίου και διατηρούν γραφεία.

Πρόκειται για τους πρώην πρωθυπουργούς Σημίτη, Γιώργο Παπανδρέου, και τους πρώην προέδρους Απόστολο Κακλαμάνη και Βύρωνα Πολύδωρα.

Δείτε γιατί άναψαν τα αίματα στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου και Χρήστο Μαρκογιαννάκη και γιατί ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Κασιδιάρης ευχαρίστησε Κωσταντοπούλου και Γλέζο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.