Μενεγάκη: Με απίστευτη ειρωνεία και μπηχτές απάντησε στην Έλενα Λυμπέρη [video]

Ποια η απάντηση της Ελένης Μενεγάκη στην εκδότρια του Hello, Έλενα Λυμπέρη;

Μεγάλος ντόρος έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες για το εξώδικο, που απέστειλε η Ελένη Μενεγάκη στο περιοδικό Hello, το οποίο απαθανάτισε τα γενέθλια της κόρης της.

Η Έλενα Λυμπέρη βέβαια, δεν άφησε ασχολίαστη την εν λόγω κίνηση αλλά απάντησε με ένα καυστικό σχόλιο μέσα από τη στήλη της!

Έτσι, στη σημερινή της εκπομπή, η Ελένη Μενεγάκη, έκανε έναρξη με κάπως ειρωνικό ύφος και κρατώντας ένα βιβλίο με τίτλο “Γελωτολογία”.

Η αλήθεια είναι πως το μυαλό των τηλεκριτικών πήγε κατευθείαν στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μετά το εξώδικο της Ελένης Μενεγάκη στο Hello, το οποίο έφερε και τη χθεσινή απάντηση της Έλενας Λυμπέρη, στο προσωπικό της blog.

«Εδώ είμαι με σύνθημα “Γελωτολογία”!», είπε η Ελένη Μενεγάκη κρατώντας το ομώνυμο βιβλίο στο χέρι της και συνέχισε με ύφος: «Αυτά, έτσι γιατί είναι συνθήματα που φέρνουν χαρά στη ζωή. Γελωτολογία. Ακούγοντάς το τι σκέφτεστε ρε παιδιά; Και ευτυχώς κάθε μέρα μας ξημερώνει και κάτι να μας κάνει και λίγο να γελάσει το χειλάκι μας. Βελτιώστε τη ζωή σας με τη βοήθεια της επιστήμης του γέλιου… αν δεν βρείτε κάτι γύρω σας να γελάσετε, υπάρχει επιστήμη θα τη βρούμε, θα τη συζητήσουμε. Το βιβλίο αυτό θεωρώ ότι σε κάποιους θα χρησιμεύσει πάρα πολύ».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε γιατί στο δικαστήριο η Μενεγάκη και ποια η απίστευτη απαίτηση της Ελένης Μενεγάκη από το Hello.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.