Η αποκάλυψη Πούτιν που άφησε άφωνο τον Τσίπρα

Ποιοι οι διάλογοι που φέρεται να είχε ο Τσίπρας με τον Πούτιν;

Σύμφωνα με το tilegrafima.gr, σε ύψιστο Συναγερμό ήταν το Μαξίμου απο την Τετάρτη, μετά την ενημέρωση από τον Υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο, ότι επίκειται τηλεφώνημα του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, την Πέμπτη στον Έλληνα Πρωθυπουργό Α.Τσίπρα!

Ρώσοι Αξιωματούχοι είχαν ενημερώσει για την επικείμενη τηλεφωνική επαφή Πουτιν-Τσίπρα, από τις αρχές της εβδομάδας, με τον Πάνο Καμμένο, να δίνει άμεση εντολή στην ΕΥΠ και σε ειδικά τεχνικά κλιμάκια, να πάνε στο Μαξίμου και να το κάνουν φύλλο και φτερό, ώστε να προστατέψουν την τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν -Τσίπρα, από ξένα συστήματα υποκλοπής και προσπάθειας παρακολούθησης.

Προς μεγάλη έκπληξη ο Π. Καμμένος άκουσε τα εξης απο τους Ρώσους Αξιωματούχους: «Γνωρίζουμε πολύ καλά, και ειναι επίσης ενήμερος και ο Προεδρος Μας, οτι η τηλεφωνικη επαφη θα υποκλαπεί! Ξερουμε και ποιοι θα ειναι πίσω απο αυτην την υποκλοπή, κατονομαζοντας ΗΠΑ-Γερμανια!».

Και εδω σκάει η βόμβα: «Δεν τον απασχολεί ιδιαίτερα αυτο το Πρόεδρο μας! Διότι ειπε τα εξής…..Καλυτερα, αφηστε τους να τα ακουσουν!»

Την πεμπτη το μεσημερι χτυπα το τηλεφωνο στο Πρωθυπουργικο Γραφειο του Α.Τσιπρα. Στην αλλη Γραμμή ειναι ο Ρωσος Προεδρος Πουτιν, που αιφνιδιάζει τον Α.Τσιπρα, (οχι γιατι δεν περιμενε αυτο τηλεφωνημα εννοειται), αλλα γιατί άκουσε τον Πούτιν να τον χαιρετά μιλώντας ελληνικά.

Γελώντας από ευχαρίστιση ο Α.Τσίπρας του ανταπάνν=τησε και αυτος στα Ελληνικα: «Καλησπέρα Φίλε Σύντροφε» και ξεκίνησε η συζήτηση. Ο επικεφαλής του ρωσικού κράτους προσκάλεσε τον κ. Τσίπρα να επισκεφθεί την Ρωσία, και η συζήτηση των δύο ανδρών περιστράφηκε γύρω από την κατάσταση στην Ουκρανία και άλλα διεθνή προβλήματα, μεταξύ των οποίων οι αγωγοί South Stream και Turkish Stream.

Ο κ. Πούτιν συνεχάρη τον κ. Τσίπρα για τη νίκη του στις πρόσφατες εκλογές και την ανάληψη των καθηκόντων του. Και αφου τελειωσαν με τις φιλοφρονήσεις ο ένας για τον αλλον, ο Πούτιν μπηκε στο ψητο χωρις να μασαει τα λογια του λεγοντας, «Συντροφε Αλεξη, ξερω τι περναει ο Ελληνικος λαος, το εχει ζησει και η Ρωσια το 1989-90 με την διαλυση της Σοβιετικης Ενωσης! Οπως επισης ξερω και ποιος ευθύνεται!».

Και συνεχίζει ο Προεδρος Πούτιν: «Η Γερμανία εξακολουθεί να κάνει τα ιδια ιστορικά λάθη του παρελθόντος (Β Παγκοσμιος Πολεμος). Και δεν της εγινε μάθημα η διχοτόμηση σε δυο κράτη Δ.Γερμανιας-Α.Γερμανιας».

«Δεν μπορουμε να αφησουμε την Γερμανια για Δευτερη Φορα, να εξοντώσει τον Ελληνικο ΛΑΟ, για να δειξει ποιος κανει κουμαντο στην ΕΕ, και να φοβερισει τα αλλα Κρατη του Νοτου». Λεει με οργισμενο υφος ο Πουτιν!

Και εδώ αρχίζουν να σκάνε οι ατομικές βόμβες Πούτιν… «Η Ρωσία θα ζητήσει και θα αξιώσει πολεμικές αποζημιώσεις απο την Γερμανία» και ζήτησε απο τον Έλληνα πρωθυπουργό Α.Τσίπρα, να προσφύγουν απο κοινού στο Ευρωπαικό Δικαστήριο. «Αν και αυτο μπορεί να μην χρειαστεί» τόνισε ο Πούτιν, «αναλόγως με την έκβαση του Ουκρανικού Προβλήματος, μπορεί να μην προλάβουμε να προσφύγουμε στο Ευρωπαικό Δικαστήριο, και να λύσουμε τις διαφορές μας μια και καλη… ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ»!

Διαβάστε τι ζήτησε ο Τσίπρας από τους υπουργούς και πώς ο Τσίπρας απείλησε τη Μέρκελ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.