Τι καταφθάνει στην Ελλάδα με εντολή Πούτιν

Τι καταφθάνει στην Ελλάδα με εντολή Πούτιν την ώρα που διεξάγεται το Eurogroup;

Άκρως περίεργες εξελίξεις έχουμε τις τελευταίες μέρες,με την μια είδηση να διαδέχεται την άλλη στα διεθνή ΜΜΕ, όσον αφορά την Χωρά μας Και ενώ τα Ελληνικά και ξένα ΜΜΕ σήμερα θα έχουν στραμμένη την προσοχή τους στο κρίσιμο Eurogroup,σε δημοσίευμα της International Business Times αναφέρεται οτι: Η Ρωσία θα προβεί σε μια πτήση παρατήρησης σε όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο της Συνθήκης των Ανοικτών Ουρανών μεταξύ 9 και 13 Φεβρουαρίου!

Η πτήση παρατήρησης θα πρέπει να διεξάγεται σε ένα μέγιστο εύρος περίπου 628 μίλια, ενώ μια ομάδα από Έλληνες ειδικούς, θα επιβιβαστούν στα Ρωσικά αεροσκάφη, για την παρακολούθηση της πτήσης, και να διασφαλίσουν ότι τα πρότυπα της Συνθήκης δεν παραβιάζονται.

Στο πλαίσιο της διεθνούς Συνθήκης των Ανοικτών Ουρανών μια ομάδα Ρώσων επιθεωρητών, σχεδιάζουν να διεξάγουν πτήσης παρατήρησης, με ένα ρωσικό αεροσκάφος Antonov An-30, πάνω από το έδαφος της Ελληνικής Δημοκρατίας,» Πηγη της » RIA Novosti ανέφερει: Η πτηση παρατήρησης, πραγματοποιείται με σκοπό την προώθηση περισσότερης διαφάνειας στις στρατιωτικες δραστηριότητες των κρατών-μελών της Συνθήκης. »

Η ανακοίνωση σχετικά με την πτήση παρατήρησης, έρχεται σε μια εποχή που οι σχέσεις μεταξύ της Ρωσίας και της νέας Ελληνικής Κυβέρνησης , έχουν αρχίσει να αναθερμενεται.

Την Πέμπτη, ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν κάλεσε τον νεοεκλεγέντα Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να επισκεφθεί τη Μόσχα. Ο Τσίπρας, ο οποίος δήλωσε πρόσφατα, ότι δεν υποστηρίζει την επέκταση των κυρώσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σχετικά με τη Μόσχα, για την κρίση στην ανατολική Ουκρανία, και αναμένεται να επισκεφθεί τη Ρωσία στις 9 Μαΐου.

Διαβάστε πώς ο ΣΥΡΙΖΑ φέρνει τα πάνω κάτω στο αφορολόγητο και πόσο το αφορολόγητο για τους μοναχούς.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.