Ράπτη – Γιώρκας: ο γάμος, το παιδί και το δώρο έκπληξη

Τι αποκάλυψε φίλη της Έλενας Ράπτη και του Λούκα Γιώρκα; Ποια είναι τα σχέδιά τους;

Μετά από ενάμιση χρόνο σχέσης, η Έλενα Ράπτη και ο Λούκας Γιώρκας είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα στην σχέση τους. Ο φακός του περιοδικού ΟΚ, τους συνέλαβε στο αεροδρόμιο Μακεδονία κατά την επιστροφή τους στην Θεσσαλονίκη από την Αθήνα.

Ο τραγουδιστής Λούκας Γιώρκας παραμένει διακριτικά στο πλευρό της Έλενας Ράπτη και φροντίζει να την στηρίζει στο κοινωνικό της έργο, με όποιον τρόπο μπορεί. Δια το λόγου του αληθές, δική του ιδέα ήταν άλλωστε και η δημιουργία του dvd κινουμένων σχεδίων «Το μυστικό της Νίκης» που κυκλοφόρησε πρόσφατα και αποτελεί το νέο εργαλείο της εκστρατείας «Ένα στα πέντε» που έχει αναλάβει η Έλενα Ράπτη από το Συμβούλιο της Ευρώπης για τον τερματισμό της σεξουαλικής κακοποίησης.

«Ο Λούκας έγραψε το σενάριο την μουσική τους στίχους και είχε την επιμέλεια παραγωγής χωρίς να υπάρχει σε αυτό η υπογραφή του», εξομολογήθηκε στο ΟΚ, φίλη του ζευγαριού.

Και κατόπιν, αποκαλύπτοντας ότι ο γάμος δεν απέχει και πολύ, αφού και οι δυο τους θέλουν πολύ ένα παιδί, σημείωσε «Ο γάμος και η δημιουργία οικογένειας είναι κάτι που επιθυμούν και οι δυο. Ωστόσο παρά τα όσα έχουν γραφτεί κατά καιρούς δεν έχουν προγραμματίσει ακόμα που ποτέ και που θα γίνει το μυστήριο».

Διαβάστε τι δήλωσε για την σύντροφό του Έλενα Ράπτη ο τραγουδιστής Λούκας Γιώρκας και τι δήλωσε για τη σχέση του με την Έλενα Ράπτη ο Λούκας Γιώρκας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.