Σάκης Ρουβάς: πώς ήταν στα παιδικά του χρόνια [φωτο]

Πώς ήταν στα παιδικά του χρόνια ο Σάκης Ρουβάς; Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε μετά από τον τραυματισμό του.

Ο Σάκης Ρουβάς από μικρό παιδί υπήρξε αθλητικός και ευέλικτος!

Λίγες ώρες μετά την είδηση της επίσκεψης του Σάκη Ρουβά σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας, που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, ο Έλληνας σταρ έδωσε τη δική του απάντηση μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο instagram.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Σάκης Ρουβάς είχε έναν μικροτραυματισμό κατά τη διάρκεια της προπόνησής του, το πρωί της Παρασκευής, και για αυτόν τον λόγο ο ίδιος επισκέφτηκε προληπτικά ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Σάκης Ρουβάς ανέβασε στην προσωπικό λογαριασμό του στο instagram μια φωτογραφία από την παιδική του ηλικία, στην οποία ποζάρει καθώς γυμνάζεται.

Ο διάσημος τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς με αυτόν τον τρόπο έδωσε το δικό του μήνυμα στους θαυμαστές του, δηλώνοντας, με τον ιδιαίτερο αυτό τρόπο, πως παραμένει δυνατός και υγιής, ενώ παράλληλα συνεχίζει δυναμικά τις παραστάσεις του στο Pantheon Theater με το έργο «Ηρακλής, οι 12 άθλοι».

Μετά τον μικρό τραυματισμό που υπέστη σε πρόσφατη προπόνησή του και θέλοντας να δώσει θάρρος στον εαυτό του, ο Σάκης Ρουβάς ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο facebbok μια εικόνα που τον δείχνει να κάνει κατακόρυφο σε μια αυλή της Κέρκυρας, πίσω στις αρχές της δεκαετίας του ’80.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε ο Σάκης Ρουβάς:
sakis rouvas

Διαβάστε εάν η Χρυσούλα Διαβάτη έχει δίκιο με τον Σάκη Ρουβά και γιατί η Χρυσούλα Διαβάτη ξέσπασε εναντίον του Σάκη Ρουβά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.