Στη φυλακή οριστικά ο Παπαγεωργόπουλος. Τι δήλωσε για τις συνθήκες κράτησης

Στη φυλακή θα παραμείνει τελικά ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.

Συγκεκριμένα, το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών δεν υιοθέτησε την πρόταση του Εισαγγελέα και δεν έκανε δεκτή την αίτηση αποφυλάκισης του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου έως ότου εκδικαστεί η υπόθεσή του στον Άρειο Πάγο.

Η απόφαση, όπως αναφέρει το thestival.gr, ελήφθη με πλειοψηφία 4-1. «Ντροπή» φώναξαν ορισμένοι από τους παρευρισκόμενους κατά την ανακοίνωση της απόφασης.

Νωρίτερα, ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος κατά την αιτιολόγηση της αίτησης που κατέθεσε, ανέφερε προς το δικαστήριο πως οι συνθήκες διαβίωσης στις φυλακές δεν συνάδουν με τον τρόπο ζωής που θα πρέπει να ακολουθεί, λόγω της κατάστασης της υγείας του.

Στο δικαστήριο κατέθεσε κι ο καθηγητής αθλητικής καρδιολογίας του ΑΠΘ, Αστέριος Δεληγιάννης, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι η υγεία του τέως δημάρχου είναι ιδιαίτερα επιβαρημένη.

Επιπλέον, το δικαστήριο απέρριψε ομόφωνα και το αίτημα αποφυλάκισης που υπέβαλε ο συγκατηγορούμενος του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, πρώην Γ.Γ. του δήμου, Μιχάλης Λεμούσιας.

«Όλοι νομίζω έχουν πλέον αντιληφθεί ότι ΑΔΙΚΑ βρίσκομαι εξοστρακισμένος στις φυλακές Διαβατών», υπογραμμίζει σε δήλωσή του ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος μετά την απόρριψη του αιτήματος αποφυλάκισης του και προσθέτει:

«Την ΑΛΗΘΕΙΑ μπορείς να την κρύψεις για μικρό χρονικό διάστημα, όχι όμως για πολύ.

Σήμερα έγινε ακόμη ένα βήμα στον δρόμο της πλήρους αποκάλυψης της ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

Στο Πενταμελές Δικαστήριο 2 Εφέτες ψήφισαν ως γνωστόν ότι είμαι απολύτως ΑΘΩΟΣ.

Σήμερα ο Εισαγγελεύς του Δικαστηρίου εισηγήθηκε την ΑΝΑΣΤΟΛΗ της ποινής μου μέχρις ότου αποφανθεί ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ για την υπόθεσή μου, η δε Πρόεδρος του Δικαστηρίου ψήφισε υπέρ αυτής της εισήγησης, την αναστολή δηλαδή της ποινής μου.

Δυστυχώς οι υπόλοιποι Δικαστές αποφάσισαν την παραμονή μου στην φυλακή, όπου πλέον τίθεται όχι μόνο θέμα πολιτικής και ηθικής εξόντωσής μου, αλλά και βιολογικής εξόντωσής μου.

Σφίγγω τα δόντια. Στέκομαι ΟΡΘΙΟΣ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ δεν κρύβεται.

Οι Συμπολίτες μου και οι Συμπατριώτες μου να μου έχουν εμπιστοσύνη», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.

Διαβάστε γιατί στο νοσοκομείο ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος και τι απάντησε ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος για την γκαρσονιέρα στο Δημαρχείο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.