Σάλος με 19χρονη φοιτήτρια από την Πάτρα που κέρδισε 2.000€ από DVD Sirina

Τι συμβαίνει με 19χρονη φοιτήτρια από την Πάτρα και γιατί σαρώνει στα περίπτερα;

19χρονη φοιτήτρια από την Πάτρα κάνει θραύση σε όλα τα περίπτερα. Συμμετέχει σε ερασιτεχνικό το οποίο βιντεοσκοπήθηκε, εστάλη στην εταιρεία Sirina του Δημήτρη Σειρηνάκη και προκρίθηκε για να κυκλοφορήσει σε DVD.

Όπερ και εγένετο. Σε όλα τα περίπτερα της χώρας κυκλοφορεί το dvd της εταιρείας Sirina με τίτλο 19χρονη φοιτήτρια από την Πάτρα.

Το επίμαχο dvd Sirina 19χρονη φοιτήτρια από την Πάτρα κυκλοφόρησε στις 25 Φεβρουαρίου και η φοιτήτρια έχει σπάσει τα ταμεία.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η 19χρονη φοιτήτρια από την Πάτρα που νίκησε στον διαγωνισμό και το ερασιτεχνικό dvd «κάηκε» σε πολλά αντίτυπα, «τσέπωσε» και 2.000 ευρώ. Μικροποσό βέβαια σε σχέση με τα έσοδα που φέρνει, αλλά σημαντικό σε περιόδους κρίσης.

Η τοπική εφημερίδα «Κόσμος» θέλοντας να προστατεύσει τη νεαρή, δημοσίευσε φωτογραφίες της 19χρονης φοιτήτριας από την Πάτρα με «κάλυψη», αν και στο dvd φαίνεται καθαρά το πρόσωπό της.

Δεν είναι όμως η μόνη. DVD Sirina είχε γυρίσει πριν από 3 χρόνια και ζευγάρι από το Αίγιο, αλλά και ένα άλλο ζευγάρι από την Πάτρα. Δεν είναι γνωστό αν στην περίπτωση της φοιτήτριας ο παρτενέρ είναι το αγόρι της, ή κάποιος που βρήκε και δέχθηκε να πρωταγωνιστήσει στο ερασιτεχνικό, σημασία έχει όμως οτι η 19χρονη φοιτήτρια από την Πάτρα άφησε το αποτύπωμα της στον χώρο και ελπίζει σε περισσότερα.

Δείτε το ακατάλληλο βίντεο της Ελεονώρας Μελέτη με τη Sirina και πώς φθάνουν τα βιογραφικά στη Sirina για μεγάλη… καριέρα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.