Χωρίς τέλος το θρίλερ της Βούλας: Σε άθλια κατάσταση ο γιος της δολοφονημένης εκπαιδευτικού

Σε τι κατάσταση βρίσκεται ο γιος της εκπαιδευτικού που δολοφονήθηκε στη Βούλα;

Στο χωριό Στιμάγκα Κορινθίας, κοντά στο Βραχάτι, εντοπίστηκε ο γιος της 60χρονης εκπαιδευτικού που δολοφονήθηκε με άγριο τρόπο στη Βούλα την περασμένη Παρασκευή. Ο 25χρονος είχε εξαφανιστεί από το απόγευμα της Παρασκευής και αναζητούνταν από τις Αρχές, ενώ το αυτοκίνητό του είχε βρεθεί στη Νεμέα.

Καταρρακωμένος, σε κατάσταση σοκ, εντοπίσθηκε να περιφέρεται στην περιοχή Στιμάγκα στην ορεινή Κορινθία ο 24χρονος γιος της εκπαιδευτικού η οποία εντοπίστηκε νεκρή την Παρασκευή στο υπόγειο του σπιτιού της στη Βούλα με 30 μαχαιριές στην κοιλιά και εμφανή σημάδια ότι κάποιος προσπάθησε κάψει το πτώμα της.

Ο 24χρονος εντοπίστηκε στην περιοχή να περπατάει μόνος, κατάκοπος, ταλαιπωρημένος και ρακένδυτος.

Όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος ο 24χρονος ήταν σε κατάσταση σοκ και σύμφωνα με αστυνομικούς «έδειχνε να βρίσκεται στο δικό του κόσμο». Σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, έπαιρνε αγωγή την οποία είχε διακόψει το τελευταίο χρονικό διάστημα και εξαφανίστηκε λίγο πριν την ανακάλυψη του πτώματος της μητέρας του.

Ο 24χρονςο φέρεται να ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε την 60χρονη εκπαιδευτικό. Το άγριο έγκλημα έγινε στη μεζονέτα στη Βούλα, ενώ το πτώμα εντοπίστηκε στο υπόγειο.

Γείτονες ανέφεραν ότι είδαν τον γιο της εκπαιδευτικού να φεύγει με το αυτοκίνητο της οικογένειας με μεγάλη ταχύτητα το μεσημέρι της Παρασκευής από τη Βούλα.

Ο γιος της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε χθες στις 2.30 το μεσημέρι, να περιφέρεται σε άθλια κατάσταση και ξυπόλητος στο χωριό της ορεινής Κορινθίας. Φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και να μην είναι σε θέση να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς. Οι επικεφαλής των ερευνών εκτιμούν πως ο νεαρός είναι πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση της δολοφονίας της μητέρας του.

Το έγκλημα

Υπενθυμίζεται ότι την άτυχη εκπαιδευτικό είχε βρει ο σύζυγός της, στο υπόγειο του σπιτιού τους, άγρια δολοφονημένη με 33 μαχαιριές. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης είχε επιχειρήσει να κάψει τη σορό της γυναίκας, αλλά δεν τα κατάφερε.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, εξετάζοντας τον χώρο, διαπίστωσαν ότι ο δολοφόνος έχει προσπαθήσει ανεπιτυχώς να «σβήσει» τα ίχνη του.

Από την έρευνα δεν είχαν προκύψει ίχνη παραβίασης παραθύρων ή πόρτας και δεν υπήρχαν σημάδια διάρρηξης ή ληστείας. Το έγκλημα είχε γίνει πρωινές ώρες της Παρασκευής και ο δράστης είχε επιτεθεί στην εκπαιδευτικό σε διαφορετικό χώρο του σπιτιού και στη συνέχεια μετακίνησε το πτώμα στο υπόγειο.

Διαβάστε ποιος είναι ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία στη Βούλα και πού βρήκαν το γιο της εκπαιδευτικού που δολοφονήθηκε στη Βούλα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.