Εδώ βρέθηκε νεκρός ο Βαγγέλης Γιακουμάκης [φωτο]

Δείτε πού βρέθηκε νεκρός ο φοιτητής Βαγγέλης Γιακουμάκης.

Πτώμα άνδρα βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη στα Γιάννενα, στη λίμνη Παμβώτιδα. Όπως επιβεβαιώθηκε, πρόκειται για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Αναλυτικότερα, στις 7.40 το κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχτηκε κλήση από ζευγάρι κατοίκων των Ιωαννίνων που ενημέρωσε ότι έχει βρει πτώμα σε αγροτική περιοχή κοντά στη Γαλακτομική Σχολή Ιωαννίνων, όπου σπούδαζε ο νεαρός Βαγγέλης Γιακουμάκης. Στη συνέχεια κλήθηκαν συγγενείς προς αναγνώριση του πτώματος. Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το πτώμα αναγνώρισε ο θείος του παιδιού, Γιώργος Βιβιεδάκης.

Το ζευγάρι, το οποίο είχε βγει για βόλτα, δεν ήταν σίγουρο αρχικά ότι επρόκειτο για νεκρό άνθρωπο. Αμέσως σήμανε συναγερμός, άνδρες της αστυνομίας έφτασαν στο σημείο και βρήκαν πτώμα σε προχωρημένη σήψη, ενώ στο σημείο έφτασε ιατροδικαστής.

Υπενθυμίζεται ότι ο φοιτητής Βαγγέλης Γιακουμάκης από το Ρέθυμνο είχε εξαφανιστεί από τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων το μεσημέρι της Παρασκευής, 6 Φεβρουαρίου.vaggleis-giakoumakis-2

Το νεκρό κορμί του Βαγγέλη Γιακουμάκη, φέρει μπλούζα με το χαρακτηριστικό σήμα ITALIA, σήμα που έφερε η μπλούζα του, όταν εξαφανίστηκε.

Δίπλα από τoν νεκρό, βρέθηκε ένα μαχαίρι. Θα δείξει αν ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, έκοψε τις φλέβες του, σενάριο που θεωρείται αρκετά πιθανό σε αυτό το σημείο.

Όπως έγινε γνωστό, η σορός του Βαγγέλη Γιακουμάκη βρέθηκε σε βαλτώδη περιοχή, 800 μέτρα από τη Γαλακτομική Σχολή των Ιωαννίνων.

Γιακουμάκης Βαγγέλης ΝεκρόςΔιαβάστε τι αναφέρει ο θείος του Βαγγέλη Γιακουμάκη για τον θάνατο του ανιψιού του μόλις αντίκρυσε το νεκρό κορμί του.

 

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.