Ο Χρυσαυγίτης πρώτη θέση με ουισκάκι και ο Υπουργός στην οικονομική. Ονόματα

Σε τι θέση στο αεροπλάνο για Αθήνα πέταξαν οι Λαφαζάνης και Φουντούλης σύμφωνα με όσα περιγράφει ο βηματοδότης;

Μετά την “ταπεινή” πτήση του Βαρουφάκη για το Παρίσι ένα νέο στιγμιότυπο ήρθε να σκιαγραφήσει τις ταξιδιωτικές συνήθειες ορισμένων βουλευτών και υπουργών.

Πτήση Βρυξέλλες – Αθήνα λοιπόν, με αναχώρηση την περασμένη Πέμπτη στις 8 το βράδυ, και ο ανταποκριτής του βηματοδότη έτυχε να βρεθεί στο ίδιο αεροπλάνο με τον Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτη Λαφαζάνη, και τον ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής, Λάμπρο Φουντούλη.

Στο γεμάτο αεροπλάνο ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και δύο σύμβουλοί του – επέστρεφαν από τη σύνοδο των υπουργών Ενέργειας – στην οικονομική θέση, ακολουθώντας απ’ ότι φαίνεται το σεμνό παράδειγμα του Γιάνη Βαρουφάκη.

Στο ίδιο αεροπλάνο ωστόσο ο βηματοδότης περιγράφει χαρακτηριστικά την άλλη εικόνα: ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Λάμπρος Φουντούλης, απλωμένος στην πρώτη θέση, περίμενε από την αεροσυνοδό το ποτό του, πιθανότατα ουισκάκι…

Δείτε τη φωτογραφία του Βαρουφάκη που κοιμάται στο αεροπλάνο και διαβάστε το θρίλερ με το αεροπλάνο που μετέφερε τον Βενιζέλο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.