Αλλαγή σελίδας για τη Μαρία Μπεκατώρου: Πού ξεκινάει νέα εκπομπή

Τι εκπομπή ξεκινάει στον ΑΝΤ1 η Μαρία Μπεκατόρου;

Πάντα οι αποχωρήσεις και οι ανακατατάξεις σε ένα κανάλι όπως ο ΑΝΤ1 φέρνουν αναστάτωση.

Ωστόσο, η Μαρία Μπεκατώρου εξομολογείται πως, όταν η ίδια έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό, ήδη ξεκινούσε η οικονομική κρίση, οπότε έχει πάντα στο μυαλό της ότι τα πράγματα είναι ρευστά.

Αναρωτιέται κανείς αν, πηγαίνοντας από το Τηλεάστυ σε ένα μεγάλο κανάλι όπως ο ΑΝΤ1, χρειάστηκε να προσπαθήσει για να αποδείξει την αξία της, αν αμφισβητήθηκε.

«Μετά από σχεδόν είκοσι χρόνια στο Τηλεάστυ, με καθημερινό πρόγραμμα, απέκτησα εμπειρία. Πολλές φορές έκανα μόνη μου μοντάζ, έφτιαχνα τη σκαλέτα με τα θέματα της εκπομπής και δεν φορούσα ποτέ ακουστικό. Συνεπώς έμαθα πολλά πράγματα. Αυτό, από μόνο του, ήταν μια σχολή τηλεόρασης», δήλωσε η Μαρία Μπεκατόρου.

Παρότι της άρεσε πάρα πολύ η εκπομπή που έκανε στο Τηλεάστυ, δεν της λείπει το πρωινό. Στο μέλλον, όμως, ίσως και να το ξαναέκανε.

«Ποτέ μη λες ποτέ. Μάλιστα, πριν ξεκινήσει η φετινή σεζόν (σ.σ. 2014 – 2015), είχα μια πρόταση για το πρωινό του Mega. Μια πρώτη προσέγγιση που δεν προχώρησε. Δεν ήταν κάτι που το θεώρησα πρόκληση, γιατί είμαι άνθρωπος της ασφάλειας. Δεν αφήνω εύκολα την τηλεοπτική στέγη που με αναδεικνύει. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την απόφαση του Γιάννη Λάτσιου και του καναλιού να μου δώσουν την παρουσίαση του YFSF».

Πριν από λίγες μέρες, η Μαρία Μπεκατόρου αποδέχτηκε την πρόταση του ΑΝΤ1 να παρουσιάσει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, που πιθανότατα θα ξεκινήσει από τη νέα σεζόν. «Με τιμά ιδιαίτερα η πρόταση του σταθμού. Η συγκεκριμένη ζώνη είναι ανταγωνιστική και θα έχει ενδιαφέρον» συμπληρώνει.

Διαβάστε γιατί η Μαρία Μπεκατώρου παλεύει να αποκτήσει παιδί και γιατί ξέσπασε σε κλάματα on air η Μαρία Μπεκατώρου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.