Ζήλεψε τον Βαρουφάκη ο Τσίπρας: Πώς πέταξε για Βρυξέλλες με όλο το επιτελείο [φωτο]

Σε τι θέση έκατσε ο Αλέξης Τσίπρας στην πτήση για Βρυξέλλες;

Ο πρωθυπουργός ζήλεψε μάλλον τη δημοσιότητα που πήρε η πτήση του Γιάνη Βαρουφάκη για Παρίσι και ακολούθησε το παράδειγμά του.

Οι συνεπιβάτες του Αλέξη Τσίπρα έμειναν έκπληκτοι, όταν τον είδαν ανάμεσά τους στην πτήση για τις Βρυξέλλες, ενώ δεν έχασαν την ευκαιρία να συζητήσουν για λίγο μαζί του.

Πιστός στην κυβερνητική γραμμή για λιτό βίο που έδωσε στους βουλευτές του φαίνεται πως μένει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. Σύμφωνα με το antenna.gr και με βάση φωτογραφίες που δημοσιεύει ο πρωθυπουργός προκειμένου να ταξιδέψει για τις Βρυξέλλες πέταξε σαν κοινός θνητός στην οικονομική θέση.

Στην ίδια πτήση μαζί του ήταν στενοί του συνεργάτες. όπως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης και ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Θοδωρής Μιχόπουλος.

Οπως είναι φυσικό, οι συνεπιβάτες του πρωθυπουργού έμειναν έκπληκτοι, όταν τον είδαν ανάμεσά τους στην ίδια πτήση, ενώ δεν έχασαν την ευκαιρία να συζητήσουν για λίγο μαζί του.

Σημειώνεται ότι ο κ. Τσίπρας ταξιδεύει στις Βρυξέλλες, για να συμμετάσχει στην Σύνοδο Κορυφής, ενώ το βράδυ θα έχει προγραμματιστεί η κρίσιμη επταμερής συνάντηση με τη συμμετοχή της κυρίας Μέρκελ και των κ.κ. Ολάντ, Τουσκ, Γιούνκερ, Ντράγκι και Ντάισελμπλουμ, στο περιθώριο της Συνόδου.

Διαβάστε πώς κατασκευάστηκε το βίντεο με το μεσαίο δάχτυλο του Βαρουφάκη και δείτε Τσίπρα, Καμμένο, Βαρουφάκη και Σακελλαρίδη με φουστανέλα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.