Τα παιδιά του λαού Τσίπρας-Βαρουφάκης για καφέ στο Παγκράτι: Η βόλτα και το παρολίγον ατύχημα [video]

Ένα μικρό διάλειμμα από τις σκοτούρες των κυβερνητικών καθηκόντων αποφάσισαν να κάνουν Τσίπρας και Βαρουφάκης με τους στενούς τους συνεργάτες.

Έτσι Τσίπρας, Βαρουφάκης και λοιποί αποφάσισαν να βγουν για φαγητό και να απολαύσουν τον καφέ τους σε γνωστό καφέ-μπαρ του Παγκρατίου.

Στο τραπέζι των… καφέδων έκατσαν Αλέξης Τσίπρας, Γιάνης Βαρουφάκης, Θοδωρής Μιχόπουλος, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης και Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Ο πρωθυπουργός και οι συνεργάτες που επέστρεψαν με τα πόδια στο Μαξίμου, με τους περαστικούς να τους σταματούν συνεχώς και τον Αλέξη Τσίπρα να τους χαιρετά.

Τα αστεία και τα πειράγματα σε πολίτες

Ο Πρωθυπουργός, χαμογελαστός και ευδιάθετος δεν σταματούσε να σχολιάζει. «Ηρθατε να φάτε;» ρώτησε τους δημοσιογράφους που ήταν απ’ έξω. Κάποιοι περαστικοί τον χαιρέτησαν και εξέφρασαν κάποιο παράπονο. «Δεν φταίμε εμείς και γι’ αυτό!» είπε γελώντας. Οι θαμώνες άλλου μαγαζιού, ενδιαφέρθηκαν να μάθουν τι έκανε ο Πρωθυπουργός. «Πήγαμε να φάμε και γυρίζουμε. Ούτε να φάμε δε μπορούμε» σχολίασε.

Λίγο παρακάτω χαιρέτησε μια παρέα γυναικών. «Εμείς καπνίζουμε έξω από το μαγαζί» του είπαν και τον ρώτησαν: «Ακμαίος;» «Να κόψετε το τσιγάρο βρε παιδιά» τους συνέστησε.

Ο Αλέξης Τσίπρας ενδιαφέρθηκε και για τον κάμεραμαν που όλη την ώρα τραβούσε πλάνα: «Πρόσεξε μην φας καμιά χύμα» του είπε γελώντας.

Ενας αθλητής που έκανε τζόκινγκ πέρασε… ξυστά το χέρι του από τον λαιμό ενός άνδρα της προσωπικής ασφάλειας του Πρωθυπουργού.

Το παρ’ ολίγον ατύχημα Βαρουφάκη

Στην Ρηγίλλης, ο αφηρημένος Γιάνης Βαρουφάκης, πήγε να περάσει το δρόμο με κόκκινο, αλλά τον… συμμάζεψε ο Τσίπρας: «Γιάνη, Γιάνη!» του φώναξε και εκείνος επέστρεψε στη διάβαση πεζών.

Λίγο πριν μπουν στο Μαξίμου, στην Βασιλέως Γεωργίου, ο Πρωθυπουργός θυμήθηκε το βράδυ της Παρασκευής όταν υπό καταρρακτώδη βροχή έγινε η τελετή ορκωμοσίας του Προκόπη Παυλόπουλου. «Ολοι οι στραταίοι ήταν παρατεταγμένοι σε όλο τον δρόμο από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ. Πέντε ώρες με βροχή…» είπε.

Διαβάστε γιατί ο Γιάνης Βαρουφάκης μετάνιωσε για τη φωτογράφιση στο Paris Match και δείτε τη selfie του Βαρουφάκη με την Σπυροπούλου που φορούσε την πυτζάμα της.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.