Βαγγέλης Γιακουμάκης: “Έλειπε κομμάτι από το σώμα του και ήταν…”

Ποιες οι εξελίξεις στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη;

«Έλειπε κομμάτι από το σώμα του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Ήταν δύσκολο να ερμηνευτεί τι ακριβώς συνέβη. Πάντως δεν αποκλείεται ο Βαγγέλης να μην αυτοκτόνησε αλλά να δολοφονήθηκε», λέει στο protothema.gr ο ιδιωτικός ερευνητής Φώντας Βρόσγος.

Το γεγονός ότι έλειπε κομμάτι από το σώμα του άτυχου Βαγγέλη Γιακουμάκη επιβεβαιώνει και ο ιατροδικαστής Θόδωρος Βουγιουκλάκης, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Από την πρώτη στιγμή οι αρμόδιοι, οι διωκτικές αρχές, οι συγγενείς του 20χρονου σπουδαστή και οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση, είχαν ενημερωθεί για την κατάσταση του σώματος κατά τη στιγμή της ανεύρεσής του, γεγονός που δεν θα επέτρεπε την εξαγωγή και την τεκμηρίωση ενός ασφαλούς συμπεράσματος. Τα υπάρχοντα στοιχεία προσανατολίζουν θετικά στο ενδεχόμενο της αυτοχειρίας. Από τη σορό του σπουδαστή έλειπε το 15%-20% του σώματος» αναφέρει ο καθηγητής.

«Υπάρχουν δύο ακόμη άτομα που κακοποίησαν λεκτικά και σωματικά τον Βαγγέλη Γιακουμάκη. Θα τα αποκαλύψουμε με νέες μαρτυρίες – καταθέσεις που θα γίνουν μέσα στην εβδομάδα» σημειώνει από την πλευρά του ο κ. Βρόσγος.

Διαβάστε ποιο το πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση Γιακουμάκη και ποιος φοιτητής αναζητείται για την υπόθεση Γιακουμάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.