Δεν το βάζει κάτω η Βέφα Αλεξιάδου: “Θέλω να γυρίσω στην τηλεόραση με…”

Τι αποκάλυψε η Βέφα Αλεξιάδου;

Η Βέφα Αλεξιάδου, σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα, μεταξύ άλλων υποστήριξε πως θέλει να επιστρέψει στον τηλεοπτικό χώρο.

-Η τηλεόραση δεν σας έχει λείψει;

“Θα ήθελα πάρα πολύ να επιστρέψω τηλεοπτικά. Και όχι γιατί έχω ιδιαίτερη επιθυμία να βγω στην τηλεόραση για μένα, αλλά για τον κόσμο. Το κοινό μου με ζητάει. Με θέλουν! Μου λένε όλοι: «μας λείπεις, μας λείπεις πολύ!». Έχω πέντε χιλιάδες φίλους στο facebook, το προφίλ μου είναι ανοιχτό και έχω φίλους όλους.

Όλο το facebook μπορεί και με διαβάζει. Γι’ αυτό και τα posts και τα δημοσιεύματά μου έχουν χίλια και χίλια πεντακόσια likes. Και δύο χιλιάδες. Απίθανα νούμερα που δεν τα πιάνει κανένας! Όλος αυτός ο κόσμος μου στέλνει μηνύματα και μου γράφει ότι του λείπω πολύ, ενώ με ρωτούν γιατί δεν είμαι στην τηλεόραση. Θα ήθελα να επιστρέψω ξανά. Να δώσω στον κόσμο ό,τι ξέρω. Έχω πολλά ακόμα να προσφέρω!

Είμαι γερή, δυνατή, τα λέω ωραία πιστεύω, έχω τον τρόπο του λέγειν, την ευφράδεια του λόγου και δίνω στον άλλον να καταλάβει γιατί θα μαγειρέψει κάτι, αλλά και πώς θα το πετύχει” δήλωσε η Βέφα Αλεξιάδου.

-Δεν κουραστήκατε μετά από τόσα χρόνια;Δεν θέλετε να μείνετε σπίτι σας να ξεκουραστείτε; Νομίζω ότι δικαιούστε να το κάνετε και έχετε αυτή την πολυτέλεια…

Είμαι χημικός. Δεν θα σκεφτόμουνα ποτέ να γυρίσω στο χημικό εργαστήριο. Και δεν εγκαταλείπω το νέο μου επάγγελμα, την μαγειρική. Ποτέ! Η χημεία με βοήθησε να ξεχωρίζω από όλο τον κόσμο που μαγειρεύει σήμερα. Εκεί βασίζεται η σωστή υγιεινή διατροφή. Στη χημεία και στη φυσική. Αυτά με βοήθησαν να κάνω σωστή μαγειρική και να πω στον κόσμο αυτά που πρέπει να προσέξει – άσχετα αν δεν το ακολουθούν. Γιατί πολύς κόσμος το ακούει αλλά… «μπενάκης» και «βγαινάκης». Μα, και το βιβλίο που έβγαλα τώρα, θα το αγοράσουν όλοι, θα ξεπουλήσει, αλλά πόσοι θα τα εφαρμόσουν; Θέλει κόπο και δουλειά. Ένας λόγος που θέλω να βγω στην τηλεόραση είναι για να δώσω, αλλά και να δουλέψω εφόσον μπορώ. Είναι ανάγκη να δουλέψω.

Διαβάστε γιατί έξαλλη με τη Στεφανίδου η Βέφα Αλεξιάδου και γιατί η Βέφα Αλεξιάδου πέταξε τα μαύρα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.