Θρίλερ με την απόδραση της Βίκυς Σταμάτη: Αγνοείται και ο 8χρονος γιος της

Ποια η νέα τροπή της απόδρασης της Βίκυς Σταμάτη από το Δρομοκαϊτειο; Γιατί αγνοείται ο 8χρονος γιος της;

Μετά την απόδραση της Βίκυς Σταμάτη από δωμάτιό της στο Δρομοκαΐτειο, αγνοείται και το 8χρονο παιδί της από το χωριό Ζέλι Φθιώτιδας.

ο γιος της Βίκυς Σταμάτη είχε επισκεφτεί τους παππούδες του στο Ζέλι Φθιώτιδας για διακοπές, ενώ την κηδεμονία του την έχει ο αδελφός της Σταμάτη στην Αθήνα.

Εξετάζεται το ενδεχόμενο να τον έχει πάρει ήδη μαζί της ή να της το είχαν φέρει από το προηγούμενο βράδυ της απόδρασης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στο σπίτι της οικογένειας του αδερφού της Βίκυς Σταμάτη, στο Ζέλι Φθιώτιδας, δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή ο 8χρονος γιος της.

Αυτό δημιουργεί υποψίες ότι η απόδραση μπορεί να είναι οργανωμένο σχέδιο της Σταμάτη και να είχε φροντίσει από χθες να φύγει το παιδί από το σπίτι του αδερφού της, καθώς γνώριζε ότι το σπίτι θα περικυκλωνόταν από αστυνομικές δυνάμεις μόλις γινόταν γνωστή η απόφραση.

Οι ίδιες πηγές αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά και δεν αποκλείουν το παιδί να βρίσκεται σε άλλο σπίτι, μέλους της οικογένειας ή άλλου συγγενούς.

Σημειώνεται πάντως ότι πηγές της οικογένειας ανέφεραν το πρωί ότι ο γιος της Βίκυς Σταμάτη βρισκόταν στο σπίτι.

Ο δικηγόρος της κ. Σταμάτη, Φραγκίσκος Ραγκούσης, μιλώντας στη HuffPost Greece δήλωσε άγνοια. Ωστόσο είπε πως είναι πιθανό να πήγε στο χωριό, όπου το παιδί έκανε διακοπές με τη γιαγιά του, ο αδελφός της Βίκυς Σταμάτη προκειμένου να πάρει το παιδί και να το φέρει στην Αθήνα.

Ο ίδιος επιβεβαίωσε πως η κ. Σταμάτη άφησε σημείωμα στο δωμάτιο που κρατείτο λέγοντας μεταξύ άλλων πως «εγώ δεν πρόκειται να πεθάνω στο Δρομοκαΐτειο».

Τ σημείωμα βρέθηκε στο δωμάτιο της Βίκυς Σταμάτη στο Δρομοκαΐτειο, στο οποίο κατηγορεί τους δικαστές, σύμφωνα με το Mega. Όπως μεταδίδει το τηλεοπτικό κανάλι, το κείμενο γράφτηκε σε τρία χαρτιά Α4 μέχρι τη μέση του κάθε ενός και το μεγαλύτερο μέρος του είναι ακατάληπτο.

Στο καταγγελτικό σημείωμα φέρεται ωστόσο να γίνεται σαφής λόγος για το γεγονός ότι οι δικαστές άφησαν μια μητέρα χωρίς το παιδί της.

Σημειώνεται ότι συνολικά έχουν συλληφθεί τέσσερις σωφρονιστικοί υπάλληλοι. Παράλληλα, έχει διαταχθεί κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα, προκειμένου να ερευνηθούν οι συνθήκες της απόδρασης αλλά και να διακριβωθεί η τέλεση αξιόποινων πράξεων εκ μέρους των υπευθύνων για τη φύλαξη της ή και όποιων άλλων τυχόν εμπλεκομένων προσώπων.

Είχε συνεργό η Βίκυ Σταμάτη;

Η απόδρασή της αποκαλύφθηκε περίπου στις 06:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν οι φρουροί μπήκαν στο δωμάτιο και διαπίστωσαν ότι δεν βρισκόταν εκεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν οι δυο φρουροί ανακάλυψαν ότι η κυρία Σταμάτη λείπει από το δωμάτιό της σάστισαν και προσπαθούσαν να καταλάβουν τι συμβαίνει. Αμέσως κατευθύνθηκαν στο μπαλκόνι και είδαν ότι είχε παραβιαστεί.

Οπως φαίνεται, το λουκέτο, του οποίου το κλειδί πρέπει να σημειωθεί ότι βρίσκεται στο γραφείο της προϊσταμένης, ήταν ανοιχτό από την εξωτερική μεριά. Αμέσως οι φρουροί ειδοποίησαν τους ανωτέρους τους και ειδοποίησαν την πύλη. Στο σημείο έφτασε και η αστυνομική ομάδα με τους σκύλους Κ9 τα οποία έλεγξαν όλους τους εξωτερικούς χώρους του ψυχιατρείου χωρίς ωστόσο να έχει ανακοινωθεί ότι βρέθηκε κάτι. Σύμφωνα πάντως με μαρτυρίες, στο νοσοκομείο μπορείς να μπεις και να βγεις εύκολα με ή χωρίς αυτοκίνητο.

Δείτε τις φωτογραφίες της Βίκυς Σταμάτη από το Δρομοκαϊτειο και διαβάστε την έκκληση της Βίκυς Σταμάτη στον Αλέξη Τσίπρα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.