Χαμός στη ΝΔ: Γιατί βρίστηκε η Μπακογιάννη με στενό συνεργάτη του Σαμαρά

Μόνο στα χέρια δεν πιάστηκαν στο καφενείο της Βουλής η Ντόρα Μπακογιάννη και ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Δημήτρης Σταμάτης.

Όπως γράφει ο μικρο-πολιτικός των Νέων όλα ξεκίνησαν όταν η Ντόρα Μπακογιάννη είπε ότι «πρέπει να συνέλθει η ΚΟ της ΝΔ και να μιλήσουν όσοι το θελήσουν και κυρίως, να γίνει μια συνεδρίαση κανονική και δημοκρατική και να ψηφίσουμε τη στάση που θα πρέπει να κρατήσει το κόμμα απέναντι στα μέτρα που πρόκειται να φέρει προς ψήφιση ο κ. Τσίπρας».

Τότε ο κ. Σταμάτης τη ρώτησε σε έντονο ύφος: «και πότε έγινε ξανά ψηφοφορία στην ΚΟ, Ντόρα; Δηλαδή θα μιλήσουν όλοι, θα βγάλουν τα εσώψυχά τους και εν συνεχεία η άλλη πλευρά να έχει όπλα; Και γιατί να υπάρξει ψηφοφορία;».

Η Ντόρα Μπακογιάννη φώναξε ότι η ΝΔ πρέπει να στηρίξει τη συμφωνία που θα κάνει η κυβέρνηση με τους δανειστές, για να απαντήσει ο Σταμάτης ότι αν φέρει μέτρα ύψους μέτρα πώς θα τα ψηφίσει η ΝΔ, και να ανταπαντήσει η πρώην υπουργός ότι η χώρα βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής.

«Εγώ φοράω παντελόνια και παραιτούμαι όταν σε κάτι δεν συμφωνώ», είπε ο Σταμάτης, υπενθυμίζοντας την παραίτησή του το 1992 από τη ΝΔ για το θέμα των Σκοπίων και προτρέποντά την να φύγει από το κόμμα. «Παριστάνεις την πρόεδρο της ΝΔ, δεν θα γίνεις ποτέ» , πρόσθεσε, ανεβάζοντας στα ύψη τους τόνους.

«Κούνησε λίγο το κεφαλάκι σου να πάρει αέρα, γιατί δεν λειτουργεί καλά», του απάντησε η Μπακογιάννη, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των βουλευτών.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.