Νανά Παλαιτσάκη: γιατί εσπευσμένα στο χειρουργείο

Γιατί μπήκε στο χειρουργείο η Νανά Παλαιτσάκη; Διαβάστε ποια είναι η κατάσταση της υγείας της.

Το περασμένο Σάββατο, η Νανά Παλαιτσάκη –ένα από τα βασικά μέλη της εκπομπής «Αποκαλυπτικά»- απουσίαζε από το πλατό, καθώς εισήχθη σε γνωστό ιδιωτικό νοσοκομείο, λόγω πολλών προβλημάτων.

Το απόγευμα της Τετάρτης, η φίλη και συνεργάτιδά της, Αλεξάνδρα Τσόλκα, αποκάλυψε ότι η δημοσιογράφος Νανά Παλαιτσάκη μπήκε στο χειρουργείο. Όπως είπε, υπεβλήθη σε επέμβαση που διήρκησε τέσσερις ώρες, αλλά πήγαν όλα καλά.

«Και πάλι νίκησε στα σημεία η καλή μου φιλενάδα η Νανά Παλαιτσάκη, η αγωνίστρια. Τελείωσε ένα μεγάλο χειρουργείο, συνήλθε και τώρα στα τηλέφωνα και όπως πάντα γελάει κατάμουτρα στις σοβαροφάνειες και κυρίως στους σοβαροφανείς. Αγάπη – αγάπη – αγάπη! Η δε Νανά, μετά από 4 ώρες χειρουργείο μου ‘δινε και κουράγιο, διότι είναι γνωστό πως ως τέρας ψυχραιμίας, αντιμετωπίζω όλες τις καταστάσεις αποτελεσματικά: κλαίγοντας και φωνάζοντας “όχι θεέ μου, όχι”. Μου έχει υποσχεθεί πως μόλις βγει από το νοσοκομείο θα με χτυπήσει κιόλας (μπράβο στους γιατρούς της! Ήταν ζόρικα τα πράγματα αλλά ήταν μικροί θεοί στα άσπρα!)», έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ποιες είναι οι δύσκολες ώρες της Νανάς Παλαιτσάκη και δείτε βίντεο της Νανάς Παλαιτσάκη για το πρόβλημα υγείας της.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.