Ποια είναι πραγματικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Ποια είναι πραγματικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου;

Τι πραγματικά είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου και γιατί κάθε τρεις και λίγο ακούω μέσα στο Κοινοβούλιο, μπινελίκια από βουλευτές και υπουργούς για το πρόσωπό της;

Τι κάνει “λάθος” η Ζωή Κωνσταντοπούλου και γιατί είναι σχεδόν κάθε μέρα πρώτη μούρη στο ελληνικό διαδίκτυο, με γαργαλιστικά βίντεο, όπως το προχθεσινό πιο κάτω;

Ποιοι φωνάζουν ότι “πήραν τα μυαλά της πιτσιρίκας αέρα” και ότι “έχει καβαλήσει το καλάμι”;

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, γεννήθηκε στην Αθήνα το Δεκέμβριο του 1976. Άρα είναι σχεδόν 39 ετών. Είναι δικηγόρος στο επάγγελμα, μέλος των Δικηγορικών Συλλόγων Αθηνών και Νέας Υόρκης, ειδικευμένη στο Εθνικό, Ευρωπαϊκό και Διεθνές Ποινικό Δίκαιο και στα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

Από το 2003, η Ζωή Κωνσταντοπούλου ξεκίνησε την καριέρα της ως δικηγόρος στον τομέα του Ποινικού Δικαίου και του Διεθνούς Ποινικού Δικαίου.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου παντρεύτηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο

Συνήθως, λένε, μετά τον γάμο οι γυναίκες ηρεμούν. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου όμως, μάλλον είναι η εξαίρεση του κανόνα. Τι κι αν παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2014 στα Λουτρά Αιδηψού, σε ένα πανέμορφο εκκλησάκι, τι κι αν ο σύζυγός της Απόστολος Μάντης βρίσκεται δίπλα της ως σύζυγός της, η Ζωή Κωνσταντοπούλου βρίσκεται στην δική της ένταση.

Κάποιοι λένε ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου κάνει την δική της “επανάσταση”

Αλλά στην περίπτωση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, τα πράγματα ξεφεύγουν από το λεγόμενο revolution. H Zωή δεν σέβεται κανέναν και τίποτα. Την λέει με απίστευτο θράσος σε όλους.

Όπως και να το κάνεις, δεν μπορείς να την λες σε πολιτικούς που βρίσκονται στα έδρανα πάνω από 20 χρόνια. Υπάρχουν άγραφοι Νόμοι, που η Ζωή Κωνσταντοπούλου τους παραβλέπει. Όπως παραβλέπει και το γεγονός ότι σήμερα είναι Πρόεδρος της Βουλής, αύριο δεν θα είναι. Και αν το “ιστορικό” της είναι βεβαρημένο, θα φάει “πόρτα” από το πολιτικό προσκήνιο και θα βρεθεί στην καλύτερη να βγάζει κανένα συναινετικό διαζύγιο ως δικηγόρος.

Διαβάστε γιατί τσακώθηκαν άγρια οι Κωνσταντοπούλου-Τσίπρας και γιατί η Ζωή Κωνσταντοπούλου ξέσπασε κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.