Σάλος με τη βάφτιση Χρουσαλά: Τα σαπουνάκια Hermes και οι… χημικές τουαλέτες [video]

Ποιες οι απίστευτες αποκαλύψεις για τη βάφτιση του γιου της Μαριέττας Χρουσαλά;

Πολλή πλάκα είχαν οι αποκαλύψεις που έκανε ο Χρήστος Νέζος από τον αέρα της εκπομπής «10 με 1», σχετικά με τη βάπτιση της κόρης του ζευγαριού Μαριέττα Χρουσαλά και Λέοντας Πατίτσας.

Μάθαμε πολλά και ενδιαφέροντα αναφορικά με τις απαγορεύσεις προς τους καλεσμένους.

Καθώς φαίνεται και σύμφωνα με τα λεγόμενα του Νέζου η Χρουσαλά έκοψε την… τουαλέτα στους καλεσμένους της.

Η συζήτηση ξεκίνησε με τη βάπτιση του μικρού Σπύρου, γιου της Μαριέττας Χρουσαλά, που θα λάβει χώρα στις 11 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Santa Marina στον Ορνό, στη Μύκονο.

«Ευτυχώς που η βάπτιση δεν θα γίνει σπίτι τους», τόνισε με νόημα ο Νέζος στο «10 με 1» για να συμπληρώσει: «Θα το πω, δεν αφήναν τον κόσμο να πάει στις τουαλέτες στο σπίτι τους και τον έβαζαν στις χημικές».

Τις χημικές τουαλέτες επιβεβαίωσε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day, η οποία έλαβε μήνυμα από γνωστό της στο οποίο αναφερόταν πως οι τουαλέτες του σπιτιού στη βάπτιση της Μάργκω ήταν κλειδωμένες.

Οι καλεσμένοι έκαναν την… ανάγκη του στις χημικές που δεν ήταν σαν εκείνες της λαϊκής [σχόλιο Παπανώτα] διέθεταν σαπουνάκι Hermes και άγρυπνη καθαρίστρια.

Δείτε το βίντεο με τις αποκαλύψεις για τη βάφτιση των παιδιών της Χρουσαλά:

Διαβάστε τι είπε για το περίφημο πάρτι στο Αβέρωφ η Μαριέττα Χρουσαλά και δείτε το «φτωχικό» σπίτι της Μαριέττας Χρουσαλά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.