Μετανάστης Πακιστάν: Ποιος είναι τελικά υπερτυχερός του ΤΖΟΚΕΡ των 9,5 εκατ. [video]

Ποιος είναι τελικά υπερτυχερός του ΤΖΟΚΕΡ; Δείτε το βίντεο.

Μετά από τρεις ημέρες που όλη η Ελλάδα έψαχνε τον νέο εκατομμυριούχο της χώρας, ο τυχερός του Τζόκερ εμφανίστηκε -διά του δικηγόρου του- και έδωσε τέλος στις όποιες φήμες για την ταυτότητά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες το βράδυ της Τρίτης εμφανίστηκε στα γραφεία του ΟΠΑΠ για να παραλάβει την επιταγή των 9,5 εκατ. ευρώ, ένας δικηγόρος, λέγοντας ότι έχει στα χέρια του το τυχερό δελτίο και ότι εκπροσωπεί Ελληνα πελάτη του.

Και κάπως έτσι μπήκε ένα τέλος στις φήμες που είχαν κατακλύσει τα μέσα μαζικής δικτύωσης για μετανάστη από το Πακιστάν τυχερό του Τζόκερ.

Δόθηκε τέλος στις φήμες για το ποιος είναι ο υπερτυχερός του Τζόκερ που κέρδισε 9,5 εκατ. ευρώ!

Ένα από αυτά αναφέρει πως το Τζόκερ κέρδισε αλλοδαπός, με τη βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Κανελλοπούλου να «σχολιάζει» με χιουμοριστική διάθεση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:

«Χαχαχαχαχαχαχαχα…….. Τι ακούω;;; Τί διαβάζω;;;; Τι μαθαίνω;;;; Πακιστανός το τζόκερ;;;;;;; Υπάρχει θεός τελικά!!!!»

Επιτέλους βρέθηκε! Για τον υπερτυχερό του ΤΖΟΚΕΡ γίνεται ο λόγος, ο οποίος κέρδισε το υπέρογκο ποσό των 9.526.392.58 ευρώ στην κλήρωση της Κυριακής.

Συγκεκριμένα, εμφανίστηκε στο πρακτορείο ο πληρεξούσιος δικηγόρος του νικητή χθες το βράδυ για να παρουσιάσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα, έτσι ώστε να λάβει το νικητήριο ποσό.

Υπενθυμίζεται ότι το τυχερό δελτίο ΤΖΟΚΕΡ των τριών ευρώ «έπεσε» στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ των Βασίλη Γκίνη και Θωμά Λιάλια στην Κυψέλη.

Δείτε το βίντεο από το Star για τον τυχερό που κέρδισε το ΤΖΟΚΕΡ που δεν ήταν τελικά από το Πακιστάν:

https://www.youtube.com/watch?v=TNm_X1WPDsE

Διαβάστε ποιο από τα Τζόκερ ή Λόττο μπορείτε να κερδίσετε πιο εύκολα και γιατί.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.