Άντζελα Δημητρίου: “Ο σύντροφός μου με κεράτωσε με μια…”

Ποιες οι προσωπικές αποκαλύψεις της Άντζελας Δημητρίου;

Συμβαίνουν αυτά ειδικά αν κάθε βράδυ, λόγω δουλειάς, βρίσκεσαι στα μπουζούκια όπως η Άντζελα Δημητρίου!

Μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα» η Άντζελα Δημητρίου αποκάλυψε πως σύντροφος της την έχει απατήσει με λουλουδού, αλλά δεν διευκρινίζει αν η λουλουδού ήταν από το μαγαζί που εργαζόταν. Δεν μας λέει επίσης ούτε ποιος ήταν ο σύντροφος αυτός, αλλά αν βάλουμε κάτω όλοι μαζί τα στοιχεία ίσως καταλάβουμε!

Ποιο είναι το χειρότερο πράγμα που έκανε σύντροφός σου;

Με απάτησε. Δεν υπάρχει χειρότερα πράγμα απ” αυτό. Είσαι με έναν άνθρωπο που τον φροντίζεις, είσαι δίπλα του με αγάπη και σε αντιμετωπίζει με τέτοιο τρόπο. Τον συγκεκριμένο σύντροφο, δεν τον ήξερε πριν τη σχέση μας ούτε η ίδια η μητέρα του. Τον έκανα γνωστό, τον έμαθε όλος ο κόσμος, έδινε συνεντεύξεις και ξαφνικά έμαθα ότι με απάτησε με μια λουλουδού του ελέους! Δεν έχω τίποτα με την οποιαδήποτε δουλειά κάθε γυναίκας. Αλλά σκέψου ότι είσαι με μια σταρ, έχεις μια γυναίκα με προσωπικότητα δίπλα σου, δεν μπορείς να την υποτιμάς.

Πως ήσουν ψυχολογικά;

Χάλια. Έπαθα μεγάλη ζημιά. Τρελάθηκα. Δεν το περίμενα. Κάτι με έτρωγε μέσα μου, αλλά έλεγα «αποκλείεται». Έκανε περίεργες κινήσεις. Έφευγε νωρίς το πρωί από το σπίτι με την αιτιολογία ότι και καλά πάει στο Μπουρνάζι για καφέ. Έπαθα σοκ όταν συνέβη.

Πως το διαχειρίστηκες;

Ξέσπασα. Έσπασα όλα το σπίτι, τα πιάτα, τα ποτήρια, ό,τι υπήρχε. Συνέβη μάλιστα τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων. Δεν θέλω να μιλώ όμως άλλο γι” αυτό. Μου κάνει κακό.

Νιώθω ότι πονάς ακόμα…

Δεν μ” άρεσε. Ξέρεις ποιο είναι το πιο ωραίο πράγμα; Πες στον άνθρωπο σου: «Δεν σε γουστάρω πια». Να σου απαντήσω «Στο καλό». Θα σου άρεσε, ρε μάγκα, να σου το έκανε εγώ και να μάθαινες ότι έκανα σεξ με το γκαρσόνι της δουλειάς μου; Δεν νομίζω ότι θα του άρεσε. Δεν ήταν για μια φορά ώστε να πω «θα τον συγχωρέσω».Αν και δεν πιστεύω στη συγχώρεση. Δεν είχαμε παιδιά ώστε να σκεφτώ ότι δεν πρέπει να χωρίσω.

Διαβάστε γιατί πλάκωσε στο ξύλο τον σύντροφό της η Άντζελα Δημητρίου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.