Απίστευτες βρισιές κατά της Ελλάδας από μάνατζερ πασίγνωστου συγκροτήματος

Τι έγραψε για την Ελλάδα ο μάνατζερ του γνωστού φινλανδικού συγκροτήματος Nightwish;

Έχασε εντελώς την ψυχραιμία του ο Τζον Φίνμπεργκ, μάνατζερ του φιλανδικού συγκροτήματος Nightwish όταν ακυρώθηκε η συναυλία τους στην Ελλάδα λόγω των πολιτικών εξελίξεων και τις κλειστές τράπεζες.

Έσπευσε να γράψει σε γνωστό κοινωνικό δίκτυο «Άντε γ@μ@σου Ελλάδα».

Και σαν να μην έφτανε αυτό, συνόδευσε και με το απαράδεκτο και χυδαίο σχόλιο «εύχομαι όσοι ψήφισαν ΟΧΙ να καταλήξουν να ζουν στο δρόμο και να μην έχουν τίποτα». Ακόμα και να μην συμφωνεί με τη στάση του μάνατζερ το συγκρότημα, είναι σίγουρο ότι κι αυτό έγινε ρεζίλι.

john-finbergΜετά από αντιδράσεις θαυμαστών των Nightwish, ο μάνατζερ έσβησε το σχόλιο. Αλλά «τα γραπτά μένουν»…

Άντε γαμ**ου Ελλάδα, μου γαμ*ς τα σχέδιά μου για το φθινόπωρο γαμ***ας τις παγκόσμιες αγορές. Εύχομαι όποιος ψήφισε κατά του προγράμματος διάσωσης να καταλήξει να ζει στους δρόμους, μην έχοντας τίποτα. Γ@μώ.

Το screenshot αποθηκεύτηκε από κάποιον άλλο χρήστη, γι’ αυτό και γράφει ότι ήταν πριν 2 ώρες.

Οι Nightwish πήραν επίσημα θέση για τη χυδαία επίθεση του John Finberg στην Ελλάδα.

Χθες ένα από τα μέλη του managment των Nightwish έκανε κάποιες (τουλάχιστον) εμετικές δηλώσεις σχετικά με την χώρα μας και τις πολιτικές εξελίξεις γύρω απ” αυτή. Σήμερα οι Nightwish δέχθηκαν κάποια σχόλια στην επίσημη σελίδα τους γι αυτή την κίνηση κι απάντησαν το εξής:

«Ο John Finberg δεν είναι ο manager του συγκροτήματος, κλείνει τις συναυλίες μας στην Αμερική και προφανώς οι απόψεις του δεν έχουν καμία σχέση μ’αυτές της μπάντας.»

Διαβάστε την απίστευτη δήλωση του Σβαρτσενέγκερ για την Ελλάδα και το μήνυμα Γερμανών σε απόδειξη καφετέριας που άφησε έκπληκτους τους εργαζόμενους.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.