Φαίη Σκορδά: Ποια η κατάσταση της υγείας της. Γιατί στο νοσοκομείο

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της, της Φαίης Σκορδά; Διαβάστε γιατί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Έζησε έναν εφιάλτη. Δεν μπορούσε να πάρει ανάσα, νιώθοντας τις δυνάμεις της να την εγκαταλείπουν. Με την αγωνία των δικών της να χτυπά κόκκινο, σύμφωνα με πληροφορίες του «YES!», η Φαίη Σκορδά χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ξινές τής βγήκαν οι βόλτες της στη Μύκονο, στα Κουφονήσια και στην Πάρο, καθώς επιστρέφοντας στο εξοχικό της στην Τήνο η Φαίη Σκορδά κατέρρευσε. Σοκ έπαθε ο Γιώργος Λιάγκας όταν αντίκρισε τη σύζυγό του να ψήνεται στον πυρετό και έτοιμη να χάσει τις αισθήσεις της. Αν και στην αρχή όλοι πίστεψαν πως αυτή της η αδιαθεσία οφείλεται σε ένα απλό κρυολόγημα του καλοκαιριού, τελικά διαψεύστηκαν.

Όσο περνούσε η ώρα η Φαίη Σκορδά χειροτέρευε, με τους γονείς της Εύα και Δημήτρη να μην κρύβουν τον πανικό τους. «Γιώργο, δεν μπορώ να πάρω ανάσα», φέρεται να έλεγε, ενώ το βάρος στο στήθος της δεν έφευγε. Παρότι προσπαθούσε να σφίξει τα δόντια προκειμένου να μην τη δουν σε αυτή την κατάσταση οι γιοι της Γιάννης και Δημήτρης, δεν τα κατάφερνε. Το κεφάλι της κόντευε να σπάσει από τον πόνο, ενώ με το ζόρι προσπαθούσε να σταθεί όρθια. Βλέποντας τη γυναίκα του κάτασπρη σαν το χιόνι να υποφέρει, ο Λιάγκας αποφάσισε να μη χάσουν άλλο χρόνο και να ζητήσουν βοήθεια.

Άρον-άρον στο νοσοκομείο

Έκπληκτοι έμειναν οι κάτοικοι της Τήνου όταν μέσα στη νύχτα είδαν το ζευγάρι φανερά αναστατωμένο να μπαίνει στο Κέντρο Υγείας. Η Φαίη Σκορδά υποβασταζόμενη από τον Γιώργο και χωρίς να θυμίζει σε τίποτα την λαμπερή παρουσιάστρια, με δυσκολία προσπαθούσε να ανασάνει.

Στο νοσοκομείο σήμανε συναγερμός. Μετά από λίγα λεπτά κατέφθασε ο γιατρός όπου, αφού την εξέτασε, διαπίστωσε πως πάσχει από βαριάς μορφής ίωσης. Όπως μάλιστα την ενημέρωσε, όχι μόνο θα έπρεπε να ξεκουραστεί αλλά να πάρει και μια αρκετά ισχυρή αντιβίωση. Τα νέα αυτά ήταν σαν χαστούκι για τη Σκορδά που δεν μπορούσε να πιστέψει πως οι διακοπές που με τόση λαχτάρα περίμενε θα καταστρεφόντουσαν. Θέλοντας μάλιστα να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους γι’ αυτή την ατυχία, δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία με τα φάρμακα που παίρνει, χωρίς να κρύβει την απογοήτευσή της.

Η Φαίη Σκορδά για αρκετές μέρες «κρεβατώθηκε», ελπίζοντας να μην υπάρξει κάποιο άλλο εμπόδιο και να απολαύσει ανενόχλητη από εδώ και στο εξής τις βουτιές στην αγαπημένη της παραλία του Μπάλου.

Διαβάστε για΄τι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο η Εριέττα Κούρκουλου και γιατί στην αστυνομία Σκορδά-Λιάγκας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.