Νατάσσα Καραμανλή: Ο καρκίνος ήταν ένα μόνο blackout στη ζωή μου

Μπέρδεμα στο διαδίκτυο από κείμενο που ανήρτησε η Νατάσσα Καραμανλή, γνωστή κειμενογράφος της Θεσσαλονίκης, για τον καρκίνο.

Το επίμαχο κείμενο για τον καρκίνο γράφτηκε από την Νατάσσα Καραμανλή, μεγάλη κειμενογράφο στη Θεσσαλονίκη, πρόσφατα βραβευθείσα από τον εκδοτικό όμιλο Ψυχογιού, και όχι τη γνωστή Νατάσα Καραμανλή, σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού, όπως έγραψε το blog tromaktiko.

Το κείμενο της Νατάσσας Καραμανλή είχε τίτλο “Ο καρκίνος μου έδωσε το δικό του μάθημα ζωής.” και αναφερόταν στον αγώνα μια γυναίκας, της Χριστίνας με την επάρατο νόσο.

Καρκίνος. Μια λέξη ταυτόσημη του φόβου και της αγωνίας. Μια λέξη σκληρή, που καθορίζει τη ζωή, τις σχέσεις και την ανθρώπινη υπόσταση μας. Τίποτα στη ζωή αυτή, δεν μας προετοιμάζει επαρκώς, για να αντιμετωπίσουμε σε εμάς ή σε κάποιο δικό μας άτομο, μια τόσο σοβαρή κατάσταση όσο ο καρκίνος.” ήταν η αρχή του άρθρου της Νατάσσας Καραμανλή.

Η συγγραφέας μόλις κατάλαβε οτι το άρθρο της για τον καρκίνο κάνει το γύρο του διαδικτύου ως άρθρο της συζύγου του πρώην πρωθυπουργού, Νατάσας Καραμανλή, συνέταξε επιστολή που απέστειλε σε όλα τα μέσα ενημέρωσης.

Διαβάστε την επιστολή της Νατάσσας Καραμανλή για το άρθρο με τον καρκίνο και τα σχόλια της Νατάσας Καραμανλή για τη μαστεκτομή της Τζολί.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.